Football Talk

Μπάγερν - Παρί Σεν Ζερμέν 2-0: Οι Βαυαροί έστειλαν... σπίτι τους την παρέα των Μέσι, Εμπαπέ! (video)

Μπάγερν - Παρί Σεν Ζερμέν 2-0: Οι Βαυαροί έστειλαν... σπίτι τους την παρέα των Μέσι, Εμπαπέ! (video)
Σπουδαία νίκη (2-0) και άνετη πρόκριση για τη Μπάγερν κόντρα στην Παρί των Μέσι και Εμπαπέ, που αποχαιρετούν πρόωρα το μεγάλο στόχο του Champions League! Τσούπο Μότινγκ και Γκνάμπρι τιμώρησαν την αφέλεια των Παριζιάνων στην άμυνα και διαμόρφωσαν το τελικό σκορ που στέλνει τους Βαυαρούς για ακόμη μία φορά στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Η Μπάγερν Μονάχου έκανε το 2/2 κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, την κέρδισε και μέσα (2-0) και έξω (1-0) και προκρίθηκε πανηγυρικά στους «8» του Champions League. Νέα ευρωπαϊκή αποτυχία για τους Γάλλους, οι οποίοι αποχαιρετούν νωρίς το μεγάλο τους στόχο. Εξουδετερωμένοι από τη Βαυαρική άμυνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα οι Μέσι, Εμπαπέ!
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, όμως είχε καλό ρυθμό και ευκαιρίες, με την Παρί να είναι αυτή που απειλεί περισσότερο.

Στο 20' ο Εμπαπέ μπήκε με ταχύτητα στην περιοχή αλλά το σουτ του από πλάγια θέση κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Πέντε λεπτά αργότερα οι Παριζιάνοι έχασαν σημαντική ευκαιρία για γκολ με τον Μέσι. Ο Μέντες από τα δεξιά μοίρασε στον Αργεντίνο, ο οποίος σε μία φάση διαρκείας δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντε Λιχτ αρχικά και έπειτα τον Ζόμερ.

Ακολούθησε ο τραυματισμός του Μαρκίνιος και η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Παρί που χάθηκε στο 39ο λεπτό και πιθανότατα θα τη θυμούνται για πολύ καιρό...

Ο Ζόμερ αντί να απομακρύνει στην πίεση των Γάλλων, προσπάθησε να κοντρολάρει την μπάλα στην περιοχή  και την έχασε από τον Βιτίνια, που πλάσαρε στη κενή εστία, αλλά ο ήρωας Ντε Λιχτ την έδιωξε πάνω στην γραμμή.

Στο δεύτερο μέρος η κατάσταση άλλαξε σε μεγάλο βαθμό με τη Μπάγερν να έχει το πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού. 

Νωρίς και συγκεκριμένα στο 53' βρήκε δίχτυα με τον Τσούπο Μότινγκ, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο Μίλερ, ήταν εκτεθειμένος.

Στο 61' οι Βαυαροί έκαναν το 1-0 ξανά με τον Καμερουνέζο. Ο Βεράτι υπό την πίεση του Γκορέτσκα έχασε την μπάλα μέσα στην περιοχή της Παρί. Ο Γερμανός μέσος μοίρασε στον Τσούπο Μότινγκ, ο οποίος έδωσε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στη Μπάγερν.

Η Παρί προσπάθησε να ισοφαρίσει και έφτασε κοντά δύο φορές με τον Σέρχιο Ράμος από κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι κλείδωσαν τη νίκη στο 89' με τον Σερζ Γκναμπρι. Η Μπάγερν έφυγε στην αντεπίθεση, ο Μουζιάλα βρήκε τον συμπατριώτη του στα αριστερά και εκείνος πλάσαρε για το τελικό 2-0.

 Tα στιγμιότυπα:


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπάγερν (Νάγκελσμαν): Ζόμερ, Στάνισιτς, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Κομάν (86' Γκνάμπρι), Μίλερ (86' Κανσέλο), Μουζιάλα (82' Μανέ), Τσούπο Μότινγκ (68' Σανέ)

Παρί Σεν Ζερμέν (Γκαλτιέ): Ντοναρούμα, Ράμος, Μαρκίνιος (36' Μουκιέλε, 46' Μπιτσιαμπού), Ντανίλο, Χακιμί, Βεράτι, Ρουίθ (76' Ζαΐρ-Εμερί), Βιτίνια (81' Εκιτικέ), Μέντες (82' Μπερνάτ), Μέσι, Εμπαπέ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0