Football Talk

Άρης - Ατρόμητος 2-1: «Καθάρισε» σε 20' και... σφράγισε την παρουσία του στα play-offs

Άρης - Ατρόμητος 2-1: «Καθάρισε» σε 20' και... σφράγισε την παρουσία του στα play-offs
Ο Άρης επικράτησε του Ατρομήτου με σκορ 2-1 (26/02) στο Κλεάνθης Βικελίδης και «τσέκαρε» την παρουσία του στα play-offs της Super League.
Μόλις είκοσι λεπτά, ήταν αρκετά για τον Άρη, ώστε να «καθαρίσει» το ματς κόντρα στον Ατρόμητο (26/02, 2-1), να επιστρέψει στην πρώτη πεντάδα της Super League και να «σφραγίσει» την παρουσία του στα play-offs, εκμεταλλευόμενος το «στραβοπάτημα» του Βόλου.

Νταρίντα (8') και Γκαρσία (27') πέτυχαν τα γκολ των «κιτρίνων», ενώ για τους Περιστεριώτες, μείωσε ο Ρομπάιγ (80').


1ο ημίχρονο

Στην πρώτη του ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, ο Άρης «άνοιξε» το σκορ. Μόλις στο 8ο λεπτό, ο Νταρίντα βρέθηκε σε θέση «βολής», μετά από ωραία συνεργασία των Πίρσμαν-Ρουπ, και έκανε το 1-0, σκοράροντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Τρία λεπτά αργότερα (11'), οι «κίτρινοι» λίγο έλειψε να βρουν και δεύτερο γκολ, αλλά ο Ματέο Γκαρσία, που πήρε το «ριμπάουντ» από το σουτ του Πάλμα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε. Εν τέλει, βρήκε ξανά δίχτυα σε μία φάση... deja vu, 19 λεπτά αργότερα και αυτήν τη φορά, όλα ήταν νόμιμα!

Στο 27', ξανά από ωραία ενέργεια του Ρουπ, ο Νταρίντα βρήκε τον χώρο και τον χρόνο να εκτελέσει, είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι, αλλά ο Ματέο Γκαρσία ήταν στην κατάλληλη θέση και έκανε το 2-0. Αυτό έμελλε να είναι και το σκορ του πρώτου μέρους, μιας και το εκπληκτικό σουτ του Ρομπάιγ στην κίνηση στο 31', πέρασε ελάχιστα έξω από τα δοκάρια του Κουέστα.

2ο ημίχρονο

Η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε στο δεύτερο 45λεπτο. Ο ρυθμός «έπεσε» και χρειάστηκε να περάσουν 24 αγωνιστικά λεπτά, για να σημειωθεί η πρώτη απειλή. Το σουτ του Οικονομίδη στο 69', όμως, πέρασε εκτός εστίας.

Ο Άρης έφτασε μία... ανάσα και από ένα τρίτο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Καμαρά στο 77' δεν βρήκε στόχο. Η «απάντηση» του Ατρομήτου, όμως, μετουσιώθηκε σε γκολ.

Στο 80ο λεπτό, μετά από έξυπνη «κομπίνα», ο Ρομπάιγ σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Ετέμπο και κατέληξε στα δίχτυα. Παρότι θα περίμενε κανείς πως αυτό το γκολ θα ξαναέβαζε τον Ατρόμητο στο ματς, ο Άρης είχε δύο ακόμα μεγάλες ευκαιρίες στο φινάλε του ματς. Τόσο ο Νταρίντα στο 86', όμως, όσο και ο Χριστοδουλόπουλος στο 89', δεν βρήκαν δίχτυα και το 2-1 παρέμεινε ως τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ο MVP

Ο Ρουπ. Δεν σκόραρε, αλλά και στα δύο γκολ του Άρη, έχει συμμετοχή.

Η φάση του αγώνα

Το γκολ του Νταρίντα στο 8ο λεπτό,  που έδωσε άλλον «αέρα» στους γηπεδούχους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Τόλης Τερζής): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Μπράμπετς, Ενκουλού, Ετέμπο, Ντάριντα, Ρουπ (58' Ντουκουρέ), Πάλμα (80' Χριστοδουλόπουλος), Ματέο Γκαρσία (67' Ιτούρμπε), Καμαρά (80' Γκρέι).

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Χατζησαϊας, Στρούγγης, Έντερ, Οικονομίδης (70' Κουέν), Αγκιμπού Καμαρά (69' Φρίντγιονσον), Ρομπάιγ, Ροτάριου (77' Τζοβάρας), Τζαβίδας (63' Κιάρτανσον).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0