Football Talk

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-5: Μυθική βραδιά για τη «Βασίλισσα», σε ένα απίθανο ματς! (video)

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-5: Μυθική βραδιά για τη «Βασίλισσα», σε ένα απίθανο ματς! (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν καταλαβαίνει από… Άνφιλντ και παρότι βρέθηκε στο 15’ πίσω στο σκορ με 2-0 από τη Λίβερπουλ, κατάφερε να κάνει την απόλυτη ανατροπή και να κερδίσει με 5-2!

Σχετικά Άρθρα

Τι ματς ήταν αυτό! Μπορεί η Λίβερπουλ ως το 15’ να είχε πετύχει δύο γκολ και να είχε ρίξει στα… σχοινιά τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως η «Βασίλισσα» όχι μόνο δεν βγήκε «νοκ-άουτ», αλλά πήρε μία ιστορική νίκη με σκορ 5-2 και βρίσκεται με «το 1,5 πόδι» στα προημιτελικά του Champions League! Πρωταγωνιστές για τους «μερένχες», οι Βινίσιους Τζούνιορ και Καρίμ Μπενζεμά που σημείωσαν από δύο γκολ και μία ασίστ έκαστος.

Ένα απίθανο γκολ από τον Ντάργουιν Νούνιες και μία απίστευτη «γκάφα» του Κουρτουά έδωσαν αέρα δύο γκολ στη Λίβερπουλ από πολύ νωρίς στο παιχνίδι.

Μόλις στο 4’ ο Ντάργουιν Νούνιες πέτυχε ένα φανταστικό γκολ με το «τακουνάκι» μετά από σέντρα του Σαλάχ για το 1-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, στο 14’, ο Τιμπό Κουρτουά έκανε ένα ολέθριο λάθος και έδωσε έτοιμο γκολ στον Σαλάχ για το 2-0!

Κάθε άλλη ομάδα σε μία τέτοια κατάσταση θα είχε ήδη πετάξει… λευκή πετσέτα ειδικά στο Άνφιλντ. Όχι όμως η Ρεάλ Μαδρίτης! Η πρωταθλήτρια Ευρώπης κατόρθωσε πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο να «σβήσει» το προβάδισμα δύο γκολ της Λίβερπουλ, χάρις σε ισάριθμα γκολ του Βινίσιους (21’, 36’), το ένα «ευγενική χορηγία» του Άλισον!

Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες 2-2 και η «Βασίλισσα» επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο για να… τελειώσει τη δουλειά.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους, η Ρεάλ έφτασε στην ολική ανατροπή του σκορ και από εκεί και πέρα το Άνφιλντ έγινε «κατηφορικό», αλλά εις βάρος των γηπεδούχων! Στο 47’ ο Μόντριτς εκτέλεσε «πανέξυπνα» ένα φάουλ και ο Μιλιτάο με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 3-2, για να ακολουθήσει το «σόλο» του Μπενζεμά.

Ο Γάλλος φορ δείχνει να… λατρεύει τη Λίβερπουλ για αυτό και πέτυχε «ντοπιέτα» για να διαμορφώσει το τελικό σκορ. Αρχικά στο 55’ μετά από ασίστ του Ροντρίγκο και έπειτα στο 67’ μετά από πάσα του Βινίσιους.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ (Γ. Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκόμεζ (73' Μάτιπ), Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Μπάιτσετιτς (85' Έλιοτ), Χέντερσον (73' Μίλνερ), Νούνιες (64' Ζότα), Σαλάχ, Χάκπο (64' Φιρμίνο)

Ρεάλ Μαδρίτης (Κ. Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Αλάμπα (27' Νάτσο), Μόντριτς, Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Ροντρίγκο (81' Θεμπάγιος), Μπενζεμά (87' Ασένσιο), Βινίσιους


Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0