Football Talk

Βόλος - Παναιτωλικός: «Βρέχει» γκολ όταν συναντιούνται και το 3-2 είναι το αγαπημένο τους σκορ! (video)

Βόλος - Παναιτωλικός: «Βρέχει» γκολ όταν συναντιούνται και το 3-2 είναι το αγαπημένο τους σκορ! (video)
Σε ματς επιπέδου... Premier League εξελίσσονται οι συναντήσεις του Βόλου με τον Παναιτωλικό αφού για ένα ακόμα παιχνίδι, η μεταξύ τους αναμέτρηση προσέφερε υψηλό σκορ και για τη τρίτη φορά στη σύντομη ιστορία τους το ίδιο, όχι και τόσο αναμενόμενο, σκορ (3-2 ή 2-3).
Σε μία καλή ευκαιρία για να απολαύσει κανείς ένα χορταστικό παιχνίδι γεμάτο γκολ και συγκινήσεις εξελίσσεται το ζευγάρι του Βόλου με τον Παναιτωλικό. Οι δύο επαρχιακές ομάδες, οι οποίες ανά διαστήματα παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο και κερδίζουν την υποστήριξη των ουδέτερων, προσέφεραν για μία ακόμα φορά το βράδυ του Σαββάτου (28/1) έναν γεμάτο, σε γεγονότα, αγώνα φέρνοντας ακριβώς το ίδιο σκορ με αυτό του πρώτου γύρου και μάλιστα με πανομοιότυπη εξέλιξη.

Ήταν η 7η στροφή του πρώτου γύρου της Super League όταν ο Βόλος, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, έφερε... τούμπα το ματς και έφυγε με ένα σημαντικό διπλό από το Αγρίνιο. Σε εκείνη την αναμέτρηση μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο αρχηγός των Θεσσαλών, Τάσος Τσοκάνης, ο οποίος μέσα σε οκτώ λεπτά πέτυχε όσα γκολ δεν είχε σε 64 παιχνίδια με τα «καναρίνια».


Και μπορεί να μην αγωνίστηκε στον αγώνα του Σαββάτου (28/1) λόγω τραυματισμού (είναι ένας σημαντικός λόγος που η αρμάδα του Κώστα Μπράτσου έχει πάρει την κατιούσα), παρόλα αυτά τίποτα δεν άλλαξε ως προς το αποτέλεσμα. Σαν να μην πέρασε μια πέρα από εκείνο το απογευμα του Οκτώβρη.

'Οπως τότε, έτσι και αυτή τη φορά, η γηπεδούχος ομάδα πήρε... κεφάλι στο σκορ όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έφτασαν στην ανατροπή και τους τρεις βαθμούς. Ο φωτεινός πίνακας και στις δύο περιπτώσεις έγραψε 2-3, ένα ομολογουμένως υψηλό σκορ για τα ελληνικά δεδομένα. Το ίδιο πλήθος τερμάτων είχε μπει και στην πρώτη τους συνάντηση το 2019, με το Βόλο να κερδίσει τους Αγρινιώτες με 3-2 στο Πανθεσσαλικό, και πάλι με ανατροπή. Το συγκεκριμένο σκορ τείνει μάλιστα να εξελιχθεί σε αγαπημένο τους αφού μαζί με το 0-0 έχει έρθει 3 φορές στα 11 συνολικά ματς που έχουν δώσει οι δύο ομάδες σε αυτά τα 4 χρόνια κοινής παρουσίας στα... σαλόνια του εγχώριου ποδοσφαίρου.

Ένα ζευγάρι σε σχεδόν... απόλυτη ισορροπία (3 νίκες Βόλος, 4 ο Παναιτωλικός και άλλα 3 ματς που έχουν λήξει ισόπαλα) και ίδιο ακριβώς αριθμό γκολ. Συνεπώς την επόμενη φορά που θα βρεθούν αντιμέτωποι οι δυο τους, όλοι οι δέκτες της τηλεόρασης ανοιχτοί για ένα συναρπαστικό και όμορφο στο... μάτι παιχνίδι.

Μάνος Φυρογένης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0