Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε για ακόμη μία φορά στη Νέα Μεσημβρία, παρακολουθώντας από κοντά την προπόνηση του ΠΑΟΚ και δείχνοντας έμπρακτα πως παραμένει κοντά στην καθημερινότητα της ομάδας.
Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» έδωσε το «παρών» στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου και παρακολούθησε το πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Αλέσιο Λίσι.
Η νέα παρουσία του Σαββίδη στη Νέα Μεσημβρία έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία ο ίδιος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και έχει διαρκείς επαφές για ζητήματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και τη λειτουργία της ΠΑΕ.
Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα που ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της ομάδας. Η συχνή παρουσία του καταδεικνύει την άμεση ενασχόλησή του με την καθημερινότητα του συλλόγου, ενώ το προηγούμενο διάστημα είχε υπάρξει και σειρά συζητήσεων για αλλαγές σε πρόσωπα και ρόλους μέσα στην ΠΑΕ.






