Ο Λιονέλ Μέσι έβαλε τέλος στην καριέρα του στην Αργεντινή και ο Λιονέλ Σκαλόνι αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα της «αλμπιτσελέστε» στην οποία θα βρίσκεται και ο ίδιος.
Σε μια συγκινητική βραδιά ο Λιονέλ Μέσι είπε οριστικά αντίο στην εθνική Αργεντινής. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως σχεδόν όλοι βούρκωσαν για τον GOAT του ποδοσφαίρου και αναμεσά τους και ο Λιονέλ Σκαλόνι.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής αποθέωσε τον Μέσι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα της «αλμπιτσελέστε».
«Θα χτίσουμε τώρα με νέα ταλέντα, με νεαρούς ποδοσφαιριστές, θα ψάξουμε νέους τρόπους… αλλά δεν έχω δει ποτέ τέτοια αύρα όπως αυτή που έχει ο Λιονέλ Μέσι. Θα ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο αλλά αυτό που μεταδίδει ο Λέο είναι αδύνατο να το αντικαταστήσουμε με κάτι άλλο», ανέφερε αρχικά ο Σκαλόνι, για να προσθέσει για το μέλλον του στον πάγκο της Αργεντινής:
«Εάν όλα πάνε βάσει πλάνου, θα συνεχίσω ως προπονητής της Αργεντινής. Ήταν ευχαρίστηση και προνόμιο να κοουτσάρω τον Λέο Μέσι».
?? Lionel Scaloni: “We will now build with new talents, new young players, we will look at new ways… but I have never seen such aura like Lionel Messi has”. “We will start a new chapter, but what Leo trasmits, that’s impossible to replace”. https://t.co/BspSsnwymb
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 7, 2026






