Football Talk

Το φινάλε που είχε ονειρευτεί ο Μέσι: Γκολ και δύο ασίστ στο last dance του! (vid)

Το φινάλε που είχε ονειρευτεί ο Μέσι: Γκολ και δύο ασίστ στο last dance του! (vid)
Τελευταίο παιχνίδι του Μέσι με την εθνική Αργεντινής και ο Pulga δεν θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει έτσι όπως ξέρει αυτός καλύτερα. Με γκολ και ασίστ.
Τέλος εποχής όχι μόνο για την Αργεντινή αλλά για μια ολόκληρη εποχή στο ποδόσφαιρο. Ο Λιονέλ Μέσι φόρεσε για τελευταία φορά την φανέλα της «αλμπιτσελέστε» και έδωσε άλλο ένα show με γκολ και ασίστ.

Αρχικά στο 48’ εκτέλεσε κόρνερ με τον Οταμέντι να κάνει το 1-0. Στο 62' ήταν η σειρά του Νίκο Παζ, ο οποίος από πολλούς θεωρείται ο φυσικός του διάδοχος, να σκοράρει μετά από νέα ασίστ του Μέσι.

Στο 71’ ήταν η ώρα να σκοράρει και ο ίδιος από την άσπρη βούλα με τον Λέο να φτάνει τα 126 γκολ με την Αργεντινή ( 932 γκολ συνολικά στην καριέρα του), ενώ συμπλήρωσε και 426 ασίστ, με τις 67 από αυτές με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης