Football Talk

ΑΕΚ: Οι μεταγραφικές συσκέψεις και η τελική ευθεία…

ΑΕΚ: Οι μεταγραφικές συσκέψεις και η τελική ευθεία…

Όλα τα τελευταία μεταγραφικά δεδομένα της ΑΕΚ λίγες ημέρες πριν κλείσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι να φύγει ο Ιανουάριος και μαζί του να ολοκληρωθεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Η ΑΕΚ μέχρι τώρα δεν έχει κάνει κάποια μεταγραφή. Παραμένει όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουμε κάποια κίνηση μέχρι το τέλος του μήνα.

Οι συζητήσεις και οι συσκέψεις μεταξύ του Ματίας Αλμέιδα, του τιμ της διοίκησης για τα μεταγραφικά και του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι σχεδόν καθημερινές. Χθες βράδυ (27/1) για παράδειγμα σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας υπήρξε συνάντηση κορυφής διοίκησης και προπονητή…

Η ΑΕΚ έχει κάνει προσπάθειες να αποκτήσει τον Κικάνοβιτς από την Σαν Χόσε. Προσπάθειες που δεν έχει εγκαταλείψει, ωστόσο αυτή η υπόθεση πάει μάλλον για το καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ έχει κάνει επαφές και για την απόκτηση στόπερ. Μάλιστα, είχε προχωρήσει μία υπόθεση πολύ σοβαρά, ωστόσο ο παίκτης με τον οποίο ασχολήθηκε αποφάσισε να πάει σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Επαφές και με άλλους στόπερ υπάρχουν, με τον πήχη πάντως να είναι αρκετά ψηλά. Δεν θα πάρει δηλαδή η ομάδα παίκτη μόνο για να γεμίσει το ρόστερ της, αλλά με προοπτική ετών! Το θέμα είναι πως όσο πλησιάζουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου προκύπτουν νέες υποθέσεις ποδοσφαιριστών κι αυτό που συμφωνήθηκε μεταξύ διοίκησης και προπονητή είναι αν βρεθεί έστω και την τελευταία στιγμή κάποια σούπερ περίπτωση παίκτη να υπάρξει κίνηση για την απόκτησή του, ανεξάρτητα τη θέση που αγωνίζεται!

Όλα δηλαδή είναι ανοιχτά. Ο Αλμέιδα και η ΑΕΚ δεν είναι τώρα στη θέση που ήταν το καλοκαίρι, όπου ο προπονητής είχε ζητήσει παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις πάση θυσία – όπου και αποκτήθηκαν. Τώρα, δηλαδή, η ομάδα είναι σε φάση αναβάθμισης και όχι χτισίματος… Άρα, τώρα όλα είναι όλα ανοιχτά: Από το να μην κάνει η ΑΕΚ μεταγραφή μέσα στο χειμώνα, μέχρι να αποκτήσει παίκτη ή παίκτες σε θέσεις που ήδη φαίνεται να έχει πληρότητα, αλλά θα παρουσιαστεί ως τέτοια ευκαιρία στο φινάλε των μεταγραφών που δεν θα κάνει πίσω…

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0