Football Talk

Γιουβέντους: Ασκεί έφεση για το -15

Γιουβέντους: Ασκεί έφεση για το -15
Όπως ήταν αναμενόμενο, η Γιουβέντους ύστερα από την ποινή βόμβα των -15 βαθμών από το πρωτάθλημα για την υπόθεση φοροδιαφυγής, θα ασκήσει έφεση για την απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης.
Επίσημη θέση για την ποινή που της επιβλήθηκε από την ιταλική αθλητική δικαιοσύνη για το σκάνδαλο φοροδιαφυγής πήρε η Γιουβέντους με ανακοίνωσή της. Οι «μπιανκονέρι» έκαναν γνωστό ότι θα προχωρήσουν σε έφεση κατά της απόφασης για το -15 από το τρέχον πρωτάθλημα προκειμένου είτε να αρθεί εντελώς η ποινή είτε να μειωθεί.

«Ο σύλλογος περιμένει τη δημοσίευση των λόγων πίσω από την απόφαση και ανακοινώνει από τώρα την έφεση στο Sports Guarantee College με βάση τον Κώδικα Αθλητικής Δικαιοσύνης», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των Γιουβεντίνων.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την τιμωρία της ομάδας του Τορίνο, πλέον στη βαθμολογία στη Serie A έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Η Γιουβέντους βρίσκεται πλέον στο -12 από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League και εφόσον δεν αλλάξει κάτι θα έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο για την συνέχεια στη σεζόν.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0