Football Talk

Ολυμπιακός: Απέρριψε πρόταση της Μπολόνια για τον Ρέαμπτσουκ!

Ολυμπιακός: Απέρριψε πρόταση της Μπολόνια για τον Ρέαμπτσουκ!
Η Μπόλονια κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Όλεγκ Ρέαμπτσουκ για δανεισμό με οψιόν αγοράς, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι απάντησαν αρνητικά, σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ.

Σχεδόν δύο εβδομάδες έχουν περάσει από τότε που η Μπολόνια και η Στρασμπούρ αποφάσισαν να κινηθούν για την απόκτηση του Όλεγκ Ρέαμπτσουκ.

Η ιταλική ομάδα στην πρώτη κρούση της προς τον Ολυμπιακό ζήτησε δανεικό τον διεθνή Μολδαβό ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι και στη συνέχεια φάνηκε διατεθειμένη να συζητήσει ακόμη και τώρα την αγορά των δικαιωμάτων του.

Οπως ανέφεραν οι Ιταλοί, η Μπολόνια πρόσφερε ένα μικρό ποσό για ενοίκιο για τον εξάμηνο δανεισμό του Ρέαμπτσουκ και κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ για το καλοκαίρι. 

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία, ανέφεραν την Δευτέρα (16/1) ότι ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση της Μπολόνια για δανεισμό έξι μηνών του Ρέαμπτσουκ στην οποία συμπεριλαμβανόταν οψιόν αγοράς ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. 

Πλέον, απομένει να φανεί αν η Μπολόνια θα επανέλθει με νέα προσφορά στον Ολυμπιακό και αν αυτή θα είναι κοντά στις απαιτήσεις της πειραϊκής ομάδας. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0