Football Talk

Καλλιθέα - Λαμία 1-2: Ένα τετράλεπτο ήταν αρκετό, για να την στείλει στους «8»! (video)

Καλλιθέα - Λαμία 1-2: Ένα τετράλεπτο ήταν αρκετό, για να την στείλει στους «8»! (video)
Η Λαμία επικράτησε της Καλλιθέας με σκορ 2-1 (10/01) στο «Ελ Πάσο» και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Σπουδαία πρόκριση για τη Λαμία στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας! Ένα γκολ του Μανούσου στο 34' και ένα του Μαρτίνες τέσσερα λεπτά αργότερα, στάθηκαν αρκετά για να «λυγίσουν» την Καλλιθέα, που απλώς κατάφερε να μειώσει με τον Νίλι στο 41'.

Με το 2-1 υπέρ της και σε συνδυασμό με το 1-1 της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, η Λαμία πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο και πλέον, περιμένει να μάθει ποια ομάδα εκ των Απόλλων Παραλιμνίου και Αγίου Νικολάου, που αναμετριούνται την Τετάρτη (11/01, 14:00), θα αντιμετωπίσει στους «8» του θεσμού.

Η Καλλιθέα «μπήκε» δυναμικά στην αναμέτρηση και έως το 12ο λεπτό, είχε ήδη δύο μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί. Ούτε ο Νίλι στο 10', όμως, ούτε ο Ντεμέτριους στο 12', που σημάδεψε το δοκάρι του Σαράνοφ, δεν βρήκαν δίχτυα. Εν τέλει, αντί να προηγηθεί, βρέθηκε και πίσω στο σκορ, με δύο γκολ, μάλιστα!

Στο 34ο λεπτό, ο Μανούσος έκανε το 1-0, με φοβερό, γυριστό βολέ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα (38'), ο Μαρτίνες έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση της Λαμίας, κάνοντας το 2-0.


 
Η Καλλιθέα «απάντησε» άμεσα με τον Νίλι στο 41ο λεπτό, που εκμεταλλεύτηκε την κακή απομάκρυνση του Κορνέζου και έκανε το 2-1, ενώ με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη στο 52', για να ισοφαρίσει.

 
Από την άλλη, τεράστια ευκαιρία για γκολ είχε και η Λαμία, αλλά ο Τσιλούλης «νικήθηκε» από τον Πάντο στο 75', με το διαμορφωμένο από το πρώτο ημίχρονο, 2-1, να παραμένει ως τελικό σκορ του ματς.

Καλλιθέα (Γιώργος Σίμος): Πάντος, Καινούργιος (79' Ρέντζας), Βλάχος, Κολτσίδας, Βασιλούδης, Σαντάνα (58' Λάσκαρης), Μπουλούλης (80' Δουμτσής), Νίλι, Ντεμέτριους, Κυνηγόπουλος, Λουκίνας (80' Τσιντώνης)

Λαμία (Σάββας Παντελίδης): Σαράνοφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Σαραμαντάς (58' Γκοράνοφ), Τζανδάρης (58' Ντε Βινσέντι), Νούνιες (68' Σλίβκα), Μαρτίνες (58' Μπεχαράνο), Τσιλούλης, Ρόμανιτς (79' Γιακουμάκης), Μανούσος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0