Football Talk

Ατρόμητος - Ιωνικός 2-0: Άνετη νίκη για τους Περιστεριώτες, που... βλέπουν play-off !

Ατρόμητος - Ιωνικός 2-0: Άνετη νίκη για τους Περιστεριώτες, που... βλέπουν play-off !

Ο Ατρόμητος επικράτησε άνετα στο Περιστέρι με 2-0 του Ιωνικού, που έπαιζε με 10 παίκτες από το 2ο λεπτό, μειώνοντας την απόσταση από τον Βόλο στους τέσσερεις βαθμούς και μπορεί πλέον να «παλέψει» με μεγαλύτερες αξιώσεις για την είσοδο στα play-off της Super League!

Πριν καλά-καλά... ξεκινήσει το παιχνίδι και συγκεκριμένα στο δέυτερο λεπτό , ο Ατρόμητος βρέθηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα και πολύ εύκολα  κέρδισε το ματς με 2-0, βυθίζοντας ακόμη περισσότερο τον Ιωνικό, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Super League.

1ο ημίχρονο

Η υπόθεση νίκη, λοιπόν, για τους Περιστεριώτες έγινε πολύ εύκολη στο δεύτερο λεπτό, όταν ο Άοσμαν έχασε την μπάλα μπροστά από την περιοχή του Ιωνικού, οι γηπεδούχοι πήραν την μπάλα και ο Τσιμπσάχ ανέτρεψε τον Κιάρτανσον μέσα στην περιοχή.

Ο Γκανέζος μέσος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και ο Κιάρτανσον ευστόχησε από τα 11 μέτρα στο τέταρτο λεπτό, για το 1-0 του Ατρομήτου.

Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και είχε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να πετύχει ακόμη ένα γκολ.

Παρόλα αυτά, ο Ιωνικός είχε μία σημαντική στιγμή να φέρει το ματς στα ίσα με όμορφη αντεπίθεση στο 43’, ωστόσο ο Μάριτς ήταν εκεί για τον Ατρόμητο μπλοκάροντας το σουτ του Μύγα.

2ο ημίχρονο

Το δεύτερο γκολ που «κλείδωσε» την νίκη για τους Περιστεριώτες ήρθε στο 59ο λεπτό.

Ο Ρομπάιγ με ωραίο «τακουνάκι» τροφοδότησε τον Ντε Μποκ από τα αριστερά, εκείνος απέφυγε τον Φαντιγκά και μπήκε μέσα στην περιοχή.

Έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή και ο Ροτάριου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας .

Ο Ατρόμητος κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι, ο ρυθμός έπεσε και έτσι το τελικό  2-0 ήρθε εύκολα.

MVP

Ο Ροτάριου, ο οποίος βρήκε δίχτυα για το 2-0 του 59',  και «έφτιαξε» και  τη μεγάλη ευκαιρία του Κιάρτασον στο 32' . Ο Ρουμάνος ήταν μία διαρκής απειλή για την άμυνα του Ιωνικού και έκανε ίσως το κορυφαίο παιχνίδι του όσο βρίσκεται στην Ελλάδα.

Η φάση του αγώνα

Η αποβολή του Τσίμπσαχ μόλις στο δεύτερο λεπτό ουσιαστικά έκρινε τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων


Ατρόμητος (Κόουλμαν): Μάριτς, Κεχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Φρίντγιονσον, Έρλινγκμαρκ, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου.

Ιωνικός (Σπανός): Χουτεσιώτης, Τσίμπσαχ, Σόουζα, Βαλεριάνος, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Σάκιτς, Άοσμαν, Λοβέρα


Δημήτρης Γέροντας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0