Football Talk

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-3: Πρώτο διπλό φέτος και... χτίζει αήττητο σερί!

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-3: Πρώτο διπλό φέτος και... χτίζει αήττητο σερί!
Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Λεβαδειακού με σκορ 3-1.

Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα δείχνουν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και όπως ήταν αναμενόμενο το μεταξύ τους ματς είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Η ομάδα των Ιωαννίνων κατάφερε να πάρει το πρώτο της διπλό φέτος, καθώς επικράτησε με 3-1, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Ένα πρώτο ημίχρονο στη Λιβαδειά, με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που είχαν μπει πιο πειστικά στον αγωνιστικό χώρο, μιας και ήταν οι μόνοι που δημιουργούσαν ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία.

Ο Λεβαδειακός προσπαθούσε κυρίως με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας να «χτυπήσει» την αντίπαλη άμυνα, κάτι το οποίο δεν του έβγαινε ακριβώς όπως θα ήθελε. Το πρώτο ημίωρο, τα σουτ ήταν 6-0 υπέρ του ΠΑΣ, δείγμα του ότι η άμυνα των φιλοξενούμενων έκανε εξαιρετική δουλειά.

Για ένα δεκάλεπτο, από το 30’ μέχρι το 40’ ο Λεβαδειακός προσπάθησε να γίνει δημιουργικός, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία όμως.

Η μεγάλη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 45΄ μετά από αρκετά λεπτά αδράνειας στην επίθεση, ο ΠΑΣ κατάφερε να κάνει αυτό που ήθελε περισσότερο.

Ο Κλαούντιου Μπαλάν, έβαλε ένα πανέμορφο γκολ, με δεξί πλασέ στην κίνηση από τη σέντρα του Καραχάλιου. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που προωθήθηκε και βρήκε χώρο για να κάνει μια σέντρα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Λεβαδειακός θύμισε την ομάδα που έχουμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό. Στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους, οι γηπεδούχοι είχαν επισκεφτεί αρκετές φορές την εστία του Τσιντώτα, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν ένα γκολ ισοφάρισης.

Ο ΠΑΣ στην πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος «τιμώρησε» τους γηπεδούχους. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μορέιρα, ο Εραμούσπε βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με πλασέ έκανε το 2-0 στο 66’.

Στο 69’ οι Γιαννιώτες «καθάρισαν» το ματς με τον Γιώργο Παμλίδη να πετυχαίνει ένα υπέροχο γκολ. Ο Σόρια έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Παμλίδη να «εκτελεί» ιδανικά τον Στογιάνοβιτς με ένα πολύ δυνατό δεξί σουτ.

Έκτοτε ο ρυθμός του παιχνιδιού είχε πέσει πολύ. Ο Λεβαδειακός δεν προσπάθησε να αντιδράσει, με τον ΠΑΣ να κάνει διαχείριση του σκορ. Το καλύτερο που πέτυχαν οι γηπεδούχοι, είναι να μειώσουν με τον Παναγιώτου στο 87’ με ένα άψογο σουτ εκτός περιοχής.

 Δεύτερο σερί τρίποντο των Γιαννιωτών οι οποίοι φτάνουν τους 17 βαθμούς, ενώ ο Λεβαδειακός έμεινε στους 11.

MVP

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ο Ροντρίγκο Εραμούσπε. Εκτός ότι ήταν αυτός που έβαλε το δεύτερο γκολ του ΠΑΣ, ήταν εξαιρετικός στην άμυνα και δεν άφησε τους παίκτες του Λεβαδειακού να πλησιάσουν στην εστία του Παναγιώτη Τσιντώτα.

Φάση του Αγώνα

Η φάση του αγώνα θα μπορούσε να είναι ένα από τα υπέροχα γκολ που μπήκαν στην αναμέτρηση. Παρόλα αυτά, θα δώσουμε το... βραβείο, στους πανηγυρισμούς των παικτών του ΠΑΣ με τη λήξη του αγώνα. Υπήρχαν φίλοι του ΠΑΣ έξω από το γήπεδο και οι παίκτες πήγαν προς το μέρος τους.

Ενδεκάδες


Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς - Κωνσταντινίδης, Τσάπρας, Μπάχανακ, Βήχος - Χάμοντ, Νίκας - Μουτίνιο, Βρακάς, Συμελίδης - Δούμτσιος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας - Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος - Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίνο - Μορέιρα, Μπαλάν, Παμλίδης.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0