Football Talk

Γιάννης: «Δική μου η ευθύνη, έπρεπε να πασάρω καλύτερα»

Γιάννης: «Δική μου η ευθύνη, έπρεπε να πασάρω καλύτερα»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στη συνέντευξη τύπου των Μπακς για την ήττα από τους Μπουλς και πήρε την ευθύνη για την ανατροπή στο σκορ.
Διαβάστε όσα είπε:

«Εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου, παίζουμε ομαδικό μπάσκετ, παίζουμε μαζί, κερδίζουμε μαζί, χάνουμε μαζί και εγώ πρέπει να κάνω τη δουλειά μου, η οποία είναι να μοιράζω πάσες, να έχω την προσοχή πάνω μου και να βρίσκω τον ελεύθερο συμπαίκτη μου. Κάποιες ημέρες θα μπουν τα σουτ, άλλες όχι. Όσο κάνω τη δουλειά μου, συνεχίζω να δημιουργώ, παραμένω επιθετικός, είναι όλα καλά, μπορώ να πάω στο σπίτι μου και να κοιμηθώ».

Για το λάθος στην τελευταία κατοχή:

«Προσπάθησα να τη δώσω στον Γκρέισον, ο ΝτεΡόζαν παρενέβη. Την πρώτη φορά που το κάναμε, έγινε φάουλ στον Γκρέισον. Ένιωσα ότι έπρεπε να γίνει κάτι διαφορετικό, να πάρει την μπάλα είτε ο Χιλ, είτε ο Κόνατον. Τους είδα, αλλά δεν ήταν έτοιμοι να πάρουν την μπάλα, οπότε είδα τον Γκρέισον. Η ευθύνη είναι δική μου, έπρεπε να πασάρω καλύτερα ή να καλέσω τάιμ άουτ. Είχαμε προβάδισμα 11 πόντων με 2:18 να απομένει. Είναι πολλά πράγματα μαζί, έβαλαν κάποια σουτ, ήταν εύστοχοι από τις βολές, ενώ στην άλλη πλευρά εμείς αστοχήσαμε».

Για το άστοχο σουτ του στο φινάλε:

«Ήλπιζα να μπει, δεν έγινε, αλλά είμαι ευχαριστημένος με την απόφασή μου».

Για τα πέντε φάουλ που είχε ήδη στην παράταση:

«Πρέπει να είσαι προσεκτικός. Ειδικά απέναντι σε μία ομάδα που ξέρει να παίρνει επιθετικά φάουλ, όπως ο Γουίλιαμς, ο ΝτεΡόζαν, ο Βούτσεβιτς, ο Καρούζο που δεν έπαιζε. Πρέπει να είσαι σούπερ προσεκτικός».

Με τις αποφάσεις των διαιτητών:

«Δεν ξέρω, αν τα σφυρίζουν, δεν διαμαρτύρομαι. Θέλω να παίζω μπάσκετ. Ό,τι βλέπουν, ελπίζω να είναι η πιο σωστή απόφαση. Είναι όπως και εμείς, προσπαθούμε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις, να βάλουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε, αλλά στο τέλος κάνουμε ένα λάθος. Είναι και αυτοί άνθρωποι, κάποιες φορές θα πάρουν εκπληκτικές αποφάσεις. Ακόμη και αν δεν συμφωνώ, δεν έχει σημασία. Από τη στιγμή που θα αποφασιστεί κάτι, δεν μπορείς να το αλλάξεις. Δεν έχω δει κανέναν να διαμαρτύρεται όταν του χρεώσουν βήματα. Αποδέχομαι την απόφαση και προχωράω».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0