Football Talk

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Βρσάλκο, στον Ρέντη ο Μαρσέλο

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Βρσάλκο, στον Ρέντη ο Μαρσέλο
Σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Σίμε Βρσάλκο από τον Ολυμπιακό καθώς μετά από 9 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα το συμβόλαιο του Κροάτη άσου λύθηκε κοινή συναινέσει.

Ο 30χρονος αμυντικός μετακόμισε στον Πειραιά το καλοκαίρι, έχοντας μείνει ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε δεν του επέτρεψαν να προσφέρει αυτά που θα ήθελε. Το  διάζυγιο φαινόταν θέμα χρόνου και ήρθε με φιλικό τρόπο και επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Βρσάλκο φόρεσε 9 φορές την φανέλα του Ολυμπιακού χωρίς να καταφέρει να σκοράρει ή να δώσει ασίστ. Ο Κροάτης δεν έδωσε το παρών στον Ρέντη στην επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις την Δευτέρα (21/11), σε αντίθεση με τον Μαρσέλο. Αυτό ωστόσο δε σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος θα παραμείνει στον Ολυμπιακό.  Για την ακρίβεια δεν αποκλείεται να λυθεί και το δικό του συμβόλαιο τις επόμενες μέρες, αφού δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα από την Μαδρίτη τις τελευταίες μέρες έχουν αποκαλύψει πως η Ρεάλ Μαδρίτης του έχει κάνει πρόταση για να αναλάνει ρόλο πρεσβευτή της ομάδας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0