Football Talk

Φαν Βέερτ: «Χάσαμε δύο βαθμούς απόψε»

Φαν Βέερτ: «Χάσαμε δύο βαθμούς απόψε»
Δηλώσεις του επιθετικού της ΑΕΚ, Τόμ Φαν Βέερτ, στην κάμερα της COSMOTE TV.
Όσα ανέφερε ο επιθετικός της ΑΕΚ, Τομ Φαν Βέερτ, μετά τη «λευκή» ισοπαλία της «Ένωσης» με τον Ολυμπιακό (13/11, 0-0), στο μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Αναλυτικά:

Για το αν η ΑΕΚ δικαιούταν κάτι παραπάνω;

«Ήμασταν καλύτερη ομάδα απόψε στον αγωνιστικό χώρο. Κάναμε πολλές ευκαιρίες. Είχε ο αντίπαλος μία – δυο καλές στιγμές. Θα μπορούσαμε αν είχαμε καλύτερα τελειώματα να φύγουμε τη νίκη. Απόψε χάσαμε δυο βαθμούς. Πριν το ματς είχαμε μιλήσει, ότι θα ασκήσουμε φουλ πίεση στον αντίπαλο σε συγκεκριμένα σημεία. Θα μπορούσαμε και περισσότερη. Πιέσαμε και κάναμε ευκαιρίες. Είχαμε πίεση προς τον αντίπαλο περισσότερη απ’ ότι στα προηγούμενα παιχνίδια».

Για το πώς βιώνει το κλίμα στην ΑΕΚ;

«Σε γενικές γραμμές η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και η σχέση όλων είναι καταπληκτική. Οι νίκες δίνουν όλο και καλύτερη ενέργεια. Δυστυχώς έζησα τα παιχνίδια από την εξέδρα, λόγω του τραυματισμού μου. Και η ατμόσφαιρα στην Αγιά Σοφιά είναι υπέροχη. Δίνει θετική ενέργεια.

Θα ήθελα να μπορώ να προσφέρω περισσότερο, δεν μπορούσα δυστυχώς. Εχουμε τη διακοπή, θα δουλέψουμε και έχουμε κίνητρα να δώσουμε τη μάχη μας για τη συνέχεια».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0