Football Talk

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 0-1: Νέα νίκη, χωρίς να είναι πειστικός

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 0-1: Νέα νίκη, χωρίς να είναι πειστικός

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός, αν και τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Παναιτωλικό, τελικά έφυγε με μεγάλο «διπλό» από το Αγρίνιο χάρη σε γκολ του Ιωαννίδη στο 79ο λεπτό.

Πολύ σημαντική νίκη κατάφερε να πάρει ο Παναθηναϊκός, με τους πράσινους να φεύγουν με το «διπλό» από το Αγρίνιο, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 1-0. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προβλημάτισε για δεύτερο σερί παιχνίδι ωστόσο βρήκε τη λύση στο τέλος με την «χρυσή» αλλαγή του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος έσωσε και πάλι την ομάδα του όπως και την προηγούμενη αγωνιστική με τον Ολυμπιακό.

Οι φιλοξενούμενοι  είχαν μεν την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα ωστόσο δεν μπορούσαν να φτάσουν στο γκολ καθώς τους έλειπε η ταχύτητα και η φαντασία ελέω των πολύ σημαντικών απουσιών του Αϊτόρ και του Παλάσιος, ενώ παίκτες όπως οι Βέρμπιτς και Μπερνάρ κινήθηκαν σε μέτρια επίπεδα απόδοσης.

Τελικά το πολυπόθητο γκολ της λύτρωσης ήρθε προς το τέλος του αγώνα και ενώ στην προηγούμενη φάση οι «πράσινοι» έφτασαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ με τον Σπόραρ. Ο Φώτης Ιωαννίδης, η «χρυσή» αλλαγή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς «ξελάσπωσε» την ομάδα του για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική! Ο Έλληνας φορ μπήκε στο 76’ στο ματς και στο 79’ κατάφερε να σκοράρει έπειτα από ωραία σέντρα του Χουάνκαρ και κοντινό πλασέ, δίνοντας στην ομάδα του τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

Ο Παναιτωλικός έχασε μία τεράστια ευκαιρία στο 89’ να κλέψει την ισοπαλία όταν πρώην «πράσινος» Καρέλης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι του Μπρινιόλι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης (75’ Χουχούμης), Λάρσον, Κορνέλιους, Μλάντεν (75’ Μάρτενσον), Φλόρες, Ντίαζ (75’ Κολοβός), Σενγκέλια (61’ Νταγκό), Μόρσεϊ (84’ Καρέλης), Πέδρο

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ (90' Γκάνεα), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πέρεθ, Κουρμπέλης (76’ Βαγιαννίδης), Τσέριν, Μπερνάρ (90' Σάρλια), Βέρμπιτς (76’ Ιωαννίδης), Σπόραρ (84’ Τσόκαϊ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0