Football Talk

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 1-3: Τέσσερα γκολ στην παράταση και η πρόκριση στο... Περιστέρι! (video)

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 1-3: Τέσσερα γκολ στην παράταση και η πρόκριση στο... Περιστέρι! (video)
Ο Ατρόμητος επικράτησε με σκορ 3-1 (19/10) του Αστέρα Τρίπολης και πήρε το «εισιτήριο» για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, σε ένα χορταστικό ματς, από το τέλος της κανονικής διάρκειας και μετά!

Από το απόλυτο... μηδέν της κανονικής διάρκειας, στα τέσσερα γκολ της παράτασης! Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος έδωσαν μία «παράσταση» στη μεταξύ τους αναμέτρηση, για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά από το τέλος της κανονικής διάρκειας κι έπειτα! Οι Περιστεριώτες επικράτησαν με σκορ 3-1 (19/10) των Αρκάδων στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και «σφράγισαν» την πρόκρισή τους στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, που «άνοιξε» το σκορ στο 94' και «κλείδωσε» τη νίκη-πρόκριση, κερδίζοντας το πέναλτι στο 119', που ο Μουνίθ έκανε γκολ. Ο Καστάνιο είχε ισοφαρίσει προσωρινά (105'), με τον Κιάρτασον να ξαναδίνει το προβάδισμα (112').


Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, καμία από τις δύο ομάδες, δεν μπόρεσε να δημιουργήσε κάποια σημαντική ευκαιρία. Η πρώτη ήρθε στο 21ο λεπτό, όταν ο Μουνάφο σούταρε από απόσταση, αναγκάζοντας τον Γιαννιώτη να απομακρύνει σε κόρνερ.

Έξι λεπτά αργότερα (27'), ήταν η σειρά του Μπαράλες να απειλήσει, αλλά παρότι τα έκανε όλα τέλεια, είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι.

Ο Ατρόμητος «απάντησε» με τον Ροτάριου στο 34', αλλά ο Παπαδόπουλος ήταν σε ετοιμότητα, ενώ στο 43ο λεπτό, ο Τιλίκα έβγαλε σε θέση βολής τον Κάρμονα, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, από το ύψος της μικρής περιοχής.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς να υπάρχει σκορ. Στην έναρξη του 2ου μέρους, η εικόνα του ματς δεν άλλαξε. Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι, χρειάστηκαν χρόνο για να βρουν τα «πατήματά» τους στον αγωνιστικό χώρο. Εν τέλει, πρώτος το κατάφερε ο Ατρόμητος.

Στο 63ο λεπτό, ο Κουέν επιχείρησε ένα σουτ, αναγκάζοντας τον Παπαδόπουλο να απομακρύνει, ενώ από πλευράς Αστέρα, δεν υπήρξε κάτι ουσιαστικό στο δεύτερο 45λεπτο, πέραν κάποιων διαμαρτυριών για πέναλτι στο 83'. Ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, ενώ δυνατότητας επανεξέτασης της φάσης δεν υπήρχε, αφού στον συγκεκριμένο γύρο του Κυπέλλου, δεν υπάρχει VAR.

Σκορ δεν υπήρξε έως το τέλος της κανονικής διάρκειας και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εν τέλει, σε 30' είδαμε περισσότερα απ' ό,τι σε 90'!

Αρχικά, ο Κλωναρίδης «άνοιξε» το σκορ, στο 94', με ωραίο σουτ από πλάγια θέση.

Η απάντηση του Αστέρα Τρίπολης ήταν άμεση, με τον Καστάνιο, να ισοφαρίζει στο 105', δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος της παράτασης. Παρόλα αυτά, το σύνολο του Ηρακλή Μεταξά δεν απέφυγε τον αποκλεισμό.

Στο 112ο λεπτό, ο Κιάρτασον βρήκε δίχτυα, έκανε το 2-1, αλλά δεν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ένα λεπτό πριν τελειώσει και η παράταση, ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι, για ανατροπή του Παπαδόπουλου στον Κλωναρίδη.

Ο Μουνίθ ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε, γράφοντας το 3-1 κι έστειλε τον Ατρόμητο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Άλβαρες, Μπαράλες, Μπενίτο (65' Μπαρτόλο), Κάρμονα (91' Στάνκο), Καστάνιο, Ντομίνγκες (46' Προύντζος), Μουνάφο, Ριέρα (37' Κόστα), Σίτο (65' Ρεγκίς), Ζουκάνοβιτς

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Φρίντγιονσον (61' Γκονζάλες), Κιβρακίδης, Κουέν (67' Μουνίθ), Μαυρομάτης, Ροτάριου (67' Κλωναρίδης), Σουάρες, Τζαβίδας, Τζοβάρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0