Football Talk

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Χάαλαντ που ευνοεί τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Χάαλαντ που ευνοεί τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Ο Καταλανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, διέψευσε ότι υπάρχουν ευνοϊκές προϋποθέσεις στο συμβόλαιο του Έρλινγκ Χάαλαντ που... βολεύουν τη Ρεάλ Μαδρίτης για να τον αποκτήσει στο μέλλον.
Σχετικά Άρθρα

Όλη την περασμένη εβδομάδα, οι φήμες γύρω από το πρόσωπο του Έρλινγκ Χάαλαντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχαν σταματήσει. Και όλα αυτά πριν καν ακόμα σκοράρει δύο φορές κόντρα στην Κοπεγχάγη, ο Έρλινγκ Χάαλαντ πρωταγωνίστησε σε δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του που θα του επέτρεπε να φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι το 2024, έναντι 200 εκατομμυρίων ευρώ. 

Μάλιστα το «El Chiriguito» ανέφερε ότι υπάρχουν ευνοϊκές προϋποθέσεις σε αυτή τη ρήτρα εξόδου, εάν ο ενδιαφερόμενος είναι η Ρεάλ Μαδρίτης!

Συγκεκριμένα ο Φερνάντο Σανθ, πρώην παίκτης της Ρεάλ ανέφερε: «Ο Χάαλαντ έχει βάλει μια ρήτρα που του επιτρέπει να αποχωρήσει μετά από δύο χρόνια με προτεραιότητα τη Ρεάλ. Η Ρεάλ δίνει τα απαιτούμενα χρήματα και στη συνέχεια παίρνει τον παίκτη χωρίς καν να μιλήσει στη Μάντσεστερ Σίτι». 

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, όμως όταν ρωτήθηκε σχετικά ήρθε να διαψεύσει τα πάντα, λέγοντας: «Είναι απλώς φήμες, δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ρήτρα. Δεν είναι αλήθεια όλα αυτά, δεν έχει συγκεκριμένη ρήτρα αποδέσμευσης για τη Ρεάλ Μαδρίτης ή για οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Δεν είναι αλήθεια, τι να πω; Έχω την αίσθηση ότι είναι απίστευτα χαρούμενος εδώ». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0