Football Talk

Μπάγερν Μονάχου: Αήττητη για 31 ματς ομίλων Champions League και... αντίο στο ρεκόρ της Ρεάλ! (video)

Μπάγερν Μονάχου: Αήττητη για 31 ματς ομίλων Champions League και... αντίο στο ρεκόρ της Ρεάλ! (video)
Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε της Βικτόρια Πλζεν (04/10, 5-0) δίχως να... ιδρώσει. Είτε το γνώριζε, όμως, είτε όχι, «έγραψε» ιστορία!
Μόνο ένας «τρελός» θα ισχυριζόταν πως η Βικτόρια Πλζεν θα μπορούσε να «πληγώσει» την Μπάγερν Μονάχου εκτός έδρας. Από την θεωρία, όμως, ως την πράξη όλα γίνονται. Εν τέλει, οι Βαυαροί δεν άφησαν περιθώρια λάθους.

Το σύνολο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν έκανε... περίπατο στην Allianz Arena, επικράτησε με σκορ 5-0 (04/10) κι έκανε το 3/3 στο φετινό Champions League. Εκτός από την πρωτιά του 3ου ομίλου, όμως, εξασφάλισε και μία ακόμα σπουδαιότερη πρωτιά!



Η Μπάγερν Μονάχου παρέμεινε αήττητη για 31 συνεχόμενα ματς (28 νίκες, 3 ισοπαλίες) στους ομίλους του Champions League και... προσπέρασε τη Ρεάλ Μαδρίτης της «χρυσής» περιόδου 2012-2017, των Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζινεντίν Ζιντάν. Πλέον, στέκει μόνη-πρώτη ως η ομάδα με το μεγαλύτερο αήττητο σερί στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.


Το επίτευγμα από μόνο του είναι τεράστιο. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, πρόκειται για περίπου πέντε παρουσίες στους ομίλους χωρίς ήττα και την ερχόμενη αγωνιστική, ξανά κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν (12/10, 22:00) θα έχει την ευκαιρία να του δώσει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Όσο για την τελευταία ήττα;

Εντοπίζεται στις 27 Σεπτεμβρίου του μακρινού 2017, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν, με το «βαρύ» 3-0 ως σκορ.



Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0