Football Talk

Εμπαπέ: «Νιώθω πιο ελεύθερος στην Εθνική Γαλλίας απ' ό,τι στην Παρί Σεν Ζερμέν!»

Εμπαπέ: «Νιώθω πιο ελεύθερος στην Εθνική Γαλλίας απ' ό,τι στην Παρί Σεν Ζερμέν!»
Δηλώσεις του Κιλιάν Εμπαπέ, μετά την παρθενική νίκη της Εθνικής Γαλλίας στο Nations League.
Η Γαλλία χρειάστηκε σχεδόν 10 μήνες για να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη εντός 2022, αλλά το έπραξε εν τέλει, κόντρα στην Αυστρία (22/09, 2-0), με τον Κιλιάν Εμπαπέ να είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το ματς στη μεικτή ζώνη, ωστόσο, «έκλεψε» και πάλι τις εντυπώσεις, αναφέροντας πως νιώθεις πιο ελεύθερος στην Εθνική Γαλλίας απ' ό,τι στην Παρί Σεν Ζερμέν!

«Παίζω διαφορετικά. Μου ζητούνται άλλα πράγματα εδώ σε σχέση με την ομάδα μου. Έχω πολύ περισσότερη ελευθερία εδώ. Ο προπονητής ξέρει ότι υπάρχει ένας αριθμός "9" όπως ο Ζιρού που καταλαμβάνει τις άμυνες και μπορώ να κινούμαι ελεύθερα στους χώρους. Στο Παρίσι, είναι διαφορετικά. Μου ζητείται να παίζω ως πίβοτ. Είναι διαφορετικό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ερωτήθηκε για τη διαμάχη του με την Ομοσπονδία, ως προς τα δικαιώματα της εικόνας του και την άρνησή του να εμπλακεί σε διαφημίσεις χορηγών, όπως στοιχηματικές εταιρείες και επωνυμίες fast-food.

«Δεν ήμουν εγώ που βρήκα τις συμφωνίες. «Όλη η ομάδα το ήθελε. Στη συνέχεια, δεν με πειράζει να βρίσκομαι στο μπροστινό μέρος της σκηνής, αν είναι επωφελές για τους συμπαίκτες μου. Η κριτική δεν θα αλλάξει τον τρόπο που παίζω και ζω. Εάν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, δεν με πειράζει. Νομίζω ότι ολόκληρη η ομάδα είναι ευτυχισμένη».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0