Football Talk

Ρόμα - Αταλάντα 0-1: Ο Σκαλβίνι την έστειλε στην κορυφή και τον Μουρίνιο στην... εξέδρα! (video)

Ρόμα - Αταλάντα 0-1: Ο Σκαλβίνι την έστειλε στην κορυφή και τον Μουρίνιο στην... εξέδρα! (video)
Η Αταλάντα επικράτησε εκτός έδρας, με σκορ 1-0 (18/09) της Ρόμα και βρίσκεται μόνη-πρώτη στην κορυφή της Serie A! Επεισοδιακό ματς, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να αποβάλλεται στο 57'!
Σχετικά Άρθρα
«Επιστροφή» στις νίκες για την Αταλάντα, με ένα σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Ρόμα, με σκορ 1-0 (18/09)! Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τζιόρτζιο Σκαλβίνι, που έκρινε την αναμέτρηση με ένα υπέροχο πλασέ στο 35ο λεπτό, αλλά και ο Ζοσέ Μουρίνιο, που αποβλήθηκε στο 57ο λεπτό, λόγω έντονης διαμαρτυρίας!

Πλέον, οι «μπεργκαμάσκι» αναμένουν το αποτέλεσμα της τελευταίας αναμέτρησης της 7ης αγωνιστικής στη Serie A, ανάμεσα σε Νάπολι και Μίλαν, που αν δεν αναδείξει νικητή, θα αφήσει την Αταλάντα μόνη-πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, έως τις αρχές Οκτώβρη που ξαναξεκινά το πρωτάθλημα.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία. Στην πρώτη που παρουσιάστηκε για την Αταλάντα, όμως, ευτύχησε να προηγηθεί!

Πιο συγκεκριμένα, στο 35ο λεπτό, ο Χόιλουντ «έσπασε» την μπάλα στον Σκαλβίνι, που με εξαιρετικό πλασέ εκτός περιοχής νίκησε τον Ρούι Πατρίσιο, για να «γράψει» το 1-0!



Από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα, τα νεύρα και οι εντάσεις πήραν την θέση του θεάματος. Η κορύφωσή τους ήρθε στο 57ο λεπτό, όταν ο προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, αποβλήθηκε! Ο λόγος;

Οι έντονες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή, για τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ της ομάδας του, για την... εκπλήρωση των οποίων έφτασε αρκετά μέτρα εντός αγωνιστικού χώρου!

Ούτε αυτό στάθηκε ικανό, ωστόσο, να «ξυπνήσει» τους Ρωμαίους και να αλλάξει την πορεία της αναμέτρησης. Το 1-0 παρέμεινε ως τελικό σκορ (18/09), επιβεβαιώνοντας την... μοναξιά της Αταλάντα στην κορυφή της Serie A!


 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρόμα (Ζοσέ Μουρίνιο): Ρούι Πατρίσιο, Μαντσίνι (87' Ζαλέφσκι), Σμόλινγκ, Ιμπάνιες, Τσέλικ, Κριστάντε, Μάτιτς (67' Μπελότι), Σπινατσόλα, Τζανιόλο, Πελεγκρίνι, Έιμπραχαμ (79' Σομουρόντοφ)

Αταλάντα (Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι): Μούσο (8' Σπορτιέλο), Τολόι, Ντεμιράλ, Ντε Ρουν, Χάτεμπουρ, Σκαλβίνι (46' Οκόλι), Κοπμάινερς, Μέλε, Πάσαλιτς (74' Λούκμαν), Έντερσον (88' Μαλινόφσκι), Χόιλουντ (46' Μουριέλ)

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0