Football Talk

Πυροδοτεί νέα «βόμβα» με Χάμες Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός

Πυροδοτεί νέα «βόμβα» με Χάμες Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός
Απίστευτο καλοκαίρι βιώνουν οι φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι κατά τα φαινόμενα θα χρειαστεί να ετοιμάζονται σιγά, σιγά για την υποδοχή του Χάμες Ροντίγκες.

Έπειτα από την παγκόσμια μεταγραφή του Μαρσέλο, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να πυροδοτήσει ακόμη μία «βόμβα». Ο λόγος για τον σπουδαίο Χάμες Ροντρίγκες, τον παίχτη που για χάρη του η Ρεάλ Μαδρίτης δαπάνησε 70 εκ. για να τον κάνει δικό της.

Εντυπωσίασε με την φανέλα της Πόρτο και της Μονακό, γοήτευσε τους ποδοσφαιρόφιλους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας (σ.σ. 2014) και μετέπειτα κατέκτησε δύο Champions League με τους «μερένχες».


Οι περασμένες σεζόν τον βρήκαν στην Έβερτον υπό τις οδηγίες του Κάρλο Αντσελότι και μετέπειτα στο Κατάρ, όπου αγωνίζεται τους τελευταίους μήνες με τη φανέλα της Αλ - Ραγιάν.

Πλέον πλησιάζει στο λιμάνι του Πειραιά, ώστε να δώσει λύσεις στο μόνιμο δημιουργικό πρόβλημα του Κάρλος Κορμπεράν και να αποτελέσει ακόμη μία ένα από τα τεράστια ονόματα που φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δανεισμό, όπου ο Ολυμπιακός θα καταβάλει το ποσό των 2 εκ. ευρώ και η τωρινή του ομάδα τα διπλάσια, με σκοπό να ικανοποιηθεί η επιθυμία του 31χρονου Κολομβιανού για επιστροφή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μάλιστα, αναφέρει πως το «deal» είναι οριστικό και ο ποδοσφαιριστής ταξιδεύει για Ελλάδα! 



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0