Football Talk

Κορμπεράν: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο, πλην των ομίλων του Europa League!» (video)

Κορμπεράν: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο, πλην των ομίλων του Europa League!» (video)
Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν, μετά την ισοπαλία της ομάδας του με 1-1 (18/08) κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, στο πλαίσιο της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης στα play-offs του Europa League.
Σχετικά Άρθρα
Ολυμπιακός και Απόλλων Λεμεσού ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 (18/08) στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο των play-offs του Europa League. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» παραχώρησε δηλώσεις μετά το πέρας της αναμέτρησης και αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι καθ'αυτό, όσο και στο εντυπωσιακό ντεμπούτο του Χουάνγκ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το αν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα:
«Δεν ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι, μπήκαμε άσχημα. Δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ στην άμυνα, αλλά και στον τρόπο που αγωνιζόμαστε γενικότερα. Κάναμε ένα κακό ξεκίνημα.

Από το 25ο λεπτό, όμως, έως το 70ο, βελτιωθήκαμε πάρα πολύ σε άμυνα και επίθεση και έτσι μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε και να δημιουργήσουμε τόσες ευκαιρίες για ένα ακόμα γκολ».

Για το ντεμπούτο του Χουάνγκ:
«Ο Χουάνγκ έκανε ένα παιχνίδι ανάλογο των δυνατότητων και ικανοτήτων που έχει και απέδειξε πως θα είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς φέτος».

Για τη ρεβάνς:
«Περιμένουμε τον Ολυμπιακό να είναι δυνατός, να εμφανιστεί όπως πρέπει για να καταφέρουμε να μπούμε στους ομίλους του Europa League. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο. Η νοοτροπία μας είναι αυτή, πάμε μόνο για τη νίκη».

Για τη βελτίωση που υπήρξε:
«Υπάρχουν στιγμές μες τους αγώνες που δείχνουμε σημάδια βελτίωσης, αλλά υπάρχουν ακόμα αρκετά πράγματα τα οποία πρέπει να γίνουν για να έρθει ο σύλλογος στο επίπεδο που θέλουμε εμείς, αλλά και ο κόσμος».
 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0