Football Talk

Ερυθρός Αστέρας – Πιούνικ 5-0: Συνεπής στο ραντεβού του στα «αστέρια» με παράσταση για ένα ρόλο! (video)

Ερυθρός Αστέρας – Πιούνικ 5-0: Συνεπής στο ραντεβού του στα «αστέρια» με παράσταση για ένα ρόλο! (video)

Και «ερυθρόλευκοι» και πέντε αστέρων. Οι Σέρβοι διέλυσαν με 5-0 την αδύναμη Πιούνικ από την Αρμενία και βρίσκονται και με τα δύο πόδια στα playoff του Champions League.

Ήταν εξ’ αρχής δύσκολο το βράδυ στο Μαρακανά για τους Αρμένιους και ο Μπουκαρί το έκανε εφιαλτικό. Ο 23χρονος Γκανέζος, στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα πέτυχε χατ-τρικ (θα μπορούσαν να ήταν και τέσσερα αν δεν ακυρωνόταν τέρμα του μόλις στο 3’) και συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στους απαιτητικούς οπαδούς της νέας του ομάδας. Από ένα οι Κάνγκουα και Μίτροβιτς.

Το όνειρο της Πιούνικ μετατράπηκε σε εφιάλτης, βράδυ Τετάρτης (3/8) την πρωτεύουσα της Σερβίας. Οι Αρμένιοι αφού είχαν αποκλείσει τις Κλουζ και Ντουντελάνζ είχαν αποκτήσει καλή ψυχολογία ενόψει το πιο δύσκολου Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος δεν τους λυπήθηκε.

Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, οι «ερυθρόλευκοι» φρόντισαν να δείξουν στο χορτάρι ποιος είναι το αφεντικό μην αφήνοντας πολλά περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Με δύο γκολ του Μπουκαρί στο 29’ και το 44’ και ένα από τον Κινγκουά στο 33’, προηγήθηκαν με 3-0 από το ημίχρονο.

Και στο δεύτερο 45λεπτο όμως δεν «έσβησαν τις μηχανές». Ο πρώην παίκτης της Γκενκ πέτυχε και τρίτο γκολ στο 70’ εκμεταλλευόμενος την κακή θέση του Γιουρτσένκο, πριν ο Μίτροβιτς με όμορφο τελείωμα διαμορφώσει το τελικό 5-0, που τον φέρνει ένα βήμα μακριά από τη Μακάμπι Χάιφα.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0