Football Talk

Σούπερ Καπ Τουρκίας: Κι άλλος τίτλος για την Τραμπζονσπόρ με σκόρερ Μπακασέτα και «τεσσάρα» απέναντι στην Σίβασπορ! (video)

Σούπερ Καπ Τουρκίας: Κι άλλος τίτλος για την Τραμπζονσπόρ με σκόρερ Μπακασέτα και «τεσσάρα» απέναντι στην Σίβασπορ! (video)

Η Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα, που χρίστηκε σκόρερ, και Σιώπη κατέκτησε και το Σούπερ Καπ Τουρκίας, νικώντας 4-0 την Σίβασπορ του Γούτα, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Αντρέα Κορνέλιους.  

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν στην Τουρκία κατέληξε στα χέρια της πρωταθλήτριας Τραμπζονσπόρ. Η ομάδα των Μπακασέτα, που σκόραρε, και Σιώπη επικράτησε 4-0 της Σίβασπορ του Γούτα (πέρασε αλλαγή στο 82’), χάρη σε τέρματα των Δανών, Κορνέλιους και Στρίγκεν Λάρσεν!

Οι πρωταθλητές ήταν κυρίαρχοι στον αγώνα κατά τη μεγαλύτερη διάρκειά του και χωρίς να αφήσουν περιθώρια στους αντιπάλους τους, έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση.

Ο Βίσκα εκτέλεσε κόρνερ στο 37’, ο Κορνέλιους βρήκε χώρο και με ένα βολέ στην κίνηση της μπάλας, την έστειλε στα δίχτυα του Βουράλ.

Ο ίδιος παίκτης στο 51’ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα της Σίβασπορ, ο οποίος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, και σε κενό τέρμα έκανε το 2-0.

Η τελετή έλαβε τέλος στο 63’ όταν ακόμη ένας Δανός, ο Στρίγκεν Λάρσεν, με δυνατό διαγώνιο σουτ από τα όρια της περιοχής «έγραψε» το 3-0!

Αυτός που όμως πρόσθεσε το «κερασάκι στην τούρτα» ήταν ο Τάσος Μπακασέτας. Ο αρχηγός της Εθνικής, εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Κουασί, για το 4-0! Μάλιστα, ο Ιβοριανός κέρδισε ακόμη ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις, όμως ο Γκεντικλί νικήθηκε από το Βουράλ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τραμπζονσπόρ (Α. Αβτσί): Τσακίρ, Στρίγκεν Λάρσεν. Τοκόζ, Ούγκο, Ελμαλί, Ομούρ (82’ Γκεντικλί), Χάμσικ (82’ Χασπολάτ), Μπακασέτας, Βίσκα (73’ Κουασί), Κορνέλιους (58’ Ντζανίνι), Τρεζεγκέ

Σίβασπορ (Ρ. Καλιμπάι): Βουράλ, Παλούλι (73’ Τζέιμς), Οσμανπάσα, Απινταγκόγιε (62’ Κεσγκίν), Τσιφτσί, Γιαλσίν, Αρσλάν, Γκραντέλ (81’ Ερντάλ), Γεσιλγιούρτ (82’ Γούτας), Ούλβεσταντ, Γιαταμπαρέ (62’ Ανγκιέλσκι)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0