Football Talk

ΑΕΚ: Η πρώτη δοκιμή του Αλμέιδα, με εκπλήξεις σε σύστημα και πρόσωπα ενόψει Γκενκ

ΑΕΚ: Η πρώτη δοκιμή του Αλμέιδα, με εκπλήξεις σε σύστημα και πρόσωπα ενόψει Γκενκ

Διαβάστε τι έγινε στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ στην Ολλανδία όπου ο Ματίας Αλμέιδα έδειξε 11άδα και διάταξη ενόψει του πρώτου φιλικού κόντρα στην Γκενκ το Σάββατο (16/7)

 
Σχετικά Άρθρα
Το Σάββατο το απόγευμα (17:00 – ώρα Ελλάδος – CosmoteTV1) η ΑΕΚ δίνει το πρώτο της φιλικό προετοιμασία κόντρα στην Γκενκ, στην έδρα της ομάδας από το Βέλγιο. Τα πόδια είναι… βαριά για τους παίκτες της ΑΕΚ καθώς οι προπονήσεις που τους κάνει ο Ματίας Αλμέιδα στο Άλκμααρ είναι ιδιαίτερα κουραστικές, τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα.

Εκπλήξεις είχαμε και σε θέσεις παικτών. Συγκεκριμένα στο τέρμα ήταν ο Αθανασιάδης και στην άμυνα, ως «λίμπερο» δοκιμάστηκε ο Σιμάνσκι, έχοντας ως δεξί στόπερ τον Μήτογλου και ως αριστερό τον Τζαβέλλα. «Κόφτης» μπροστά από την άμυνα ήταν ο Γιόνσον, με τον Ρότα να παίρνει όλη τη δεξιά πλευρά ως μπακ και τον Τσούμπερ (αυτή ήταν η δεύτερη έκπληξη) να παίζει ως αριστερό μπακ – χαφ, μία θέση στην οποία έχει αγωνιστεί αρκετές φορές στην Εθνική Ελβετίας. Ως κεντρικά χαφ, μπροστά από τον Γιόνσον δοκιμάστηκε ο Μάνταλος και ο Γκατσίνοβιτς, ενώ στην επίθεση το δίδυμο ήταν ο Σέρχιο Αραούχο με τον Λιβάι Γκαρσία.

 

Έπαιξε και ο Πινέδα

Στην άλλη ομάδα είχαμε διάταξη 4-2-3-1 με τον Πινέδα να παίρνει κανονικά μέρος. Στο τέρμα ήταν ο Χατζηεμμανουήλ. Δεξί μπακ ο Μισελέν και αριστερό ο Μοχαμάντι, ενώ στα στόπερ οι Λάτσι και Κορνέζος. Στο κέντρο ήταν οι ΜουστακόπουλοςΠινέδα, με τον Μπότο να έχει πιο ελεύθερο ρόλο ως 10άρι. Δεξί εξτρέμ έπαιξε ο Γιούσης, αριστερό ο Μαχαίρας και κορυφή ο Κοσίδης. Δεν έπαιξαν στο δίτερμα οι Μιτάι, Τζούντα Γκαρσία και Ραντόνια, ενώ προβλήματα τραυματισμών έχουν οι Αλμπάνης και Χατζισαφί. Ολοι πάντως οι παίκτες θα πάνε κανονικά απόψε στο Γκενκ. Ακόμα και οι τραυματίες. Για το Σάββατο το πρωί έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο Γκενκ κυρίως για όσους παίκτες είναι τραυματίες ή έχασαν κάποιες προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0