Football Talk

Ατρόμητος: Απορρίφθηκε και η τρίτη πρόταση της Σίβασπορ για Χαρίση!

Ατρόμητος: Απορρίφθηκε και η τρίτη πρόταση της Σίβασπορ για Χαρίση!

Βρήκε «τοίχο» και η τρίτη απόπειρα των Κυπελλούχων Τουρκίας να κάνουν δικό τους τον Χάρη Χαρίση και το BN Sports εξηγεί το λόγο, παρά τις συνεχείς προσπάθειες από τη γειτονική χώρα.

Όπως είχε ενημερώσει το BN Sports πριν από δυο εβδομάδες, το ενδιαφέρον της Σίβασπορ για τον Χάρη Χαρίση είναι υπαρκτό και σοβαρό. Ωστόσο ο Ατρόμητος ζητούσε 500 χιλιάδες ως αφετηρία για να συζητήσει την παραχώρηση του σημαντικότερου ίσως γηγενούς περιουσιακού στοιχείου της ομάδας.

Τελικά οι Τούρκοι ανέβηκαν σε αυτά τα λεφτά, με τους Περιστεριώτες όμως να απαντούν και πάλι αρνητικά λόγω του τρόπου καταβολής του ποσού που πρότειναν οι γείτονες. Η ομάδα από τη Σεβάστεια ζήτησε δόσεις, κάτι που δε βρήκε σύμφωνους τους ανθρώπους του Ατρομήτου, οι οποίου θα παραχωρούσαν τον παίκτη μονάχα εάν καρπώνονταν εφάπαξ όλο το ποσό. Δείγμα του ότι ο σύλλογος των δυτικών προαστίων δεν έχει ανάγκη να (ξε)πουλήσει όσο-όσο για να μπει ρευστό στα ταμεία παρά μόνο αν κάποιος ενδιαφερόμενος ικανοποιήσει τις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Όπως φαίνεται, το «ψηστήρι» του Δημήτρη Γούτα δεν θα πιάσει τόπο και πολύ δύσκολα θα επανέλθει η Σίβασπορ με αυτά τα δεδομένα. Με βάση την τωρινή κατάσταση ο Χαρίσης θα φορά και την επόμενη σεζόν τη φανέλα με το «αστέρι», συνεχίζοντας κανονικά την προετοιμασία στο Πήλιο με την υπόλοιπη ομάδα.

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0