Football Talk

Καταγγελία βιασμού για τον Βίλα της Μπόκα: «Με έσπρωξε στο κρεβάτι... δεν καταλάβαινε ότι του έλεγα όχι»

Καταγγελία βιασμού για τον Βίλα της Μπόκα: «Με έσπρωξε στο κρεβάτι... δεν καταλάβαινε ότι του έλεγα όχι»
Το ποτήρι δείχνει να ξεχυλίζει με τον Σεπάστιαν Βίλα, καθώς κατηγορήθηκε (ξανά) για βιασμό απέναντι σε μία ανυπεράσπιστη κοπέλα. 
Σοκάρουν οι μαρτυρίες της νεαρής Ταμάρα Ντόλδαν η οποία κατείγγειλε τον διεθνή Κολομβιανό εξτρέμ Σεμπάστιαν Βίλα για ασέλγεια υπό την επήρεια μέθης. Η ιστορία ξεκινά από την συνάντηση τους σε φιλικό σπίτι, εκεί όπου του ζήτησε να της παραχωρήση μία φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς (στην οποία αγωνίζεται), με αποτέλεσμα... να την τραβήξει σε ένα κενό δωμάτιο. Ακολούθησαν πολλά όχι και μία μάχη για να ξεφύγει η κοπέλα, με τις περιγραφές της πραγματικά να προκαλούν αηδία.

Διαβάστε τα όσα είπε

«Στο σαλόνι τον ρώτησα αν θα μου έδινε μια φανέλα, είμαι οπαδός της Μπόκα και είπε ναι, ήταν ο Βίκινγκο με την κοπέλα του και ο Σεμπάστιαν είπε ότι υπήρχε μία στο δωμάτιο. Με άρπαξε από το χέρι και με έσπρωξε. δύο φορές. Μπήκε στο δωμάτιο και έκλεισε την πόρτα. Άρχισε να με φιλάει, του είπα ότι δεν ήθελα να είμαι μαζί του, ότι ήθελα μόνο την φανέλα».

Στο ίδιο μήκος κύματος συνέχισε: «Άρχισε να με φιλάει, ήθελα να φύγω και με φίλησε στο στόμα. Όταν προσπάθησα να φύγω από το δωμάτιο, με έσπρωξε στο κρεβάτι. Ήθελα να φύγω και παλέψαμε, με έπιασε από τα χέρια και με έσπρωξε στο κρεβάτι, δεν κατάλαβε ότι έλεγα όχι, ήταν πολύ μεθυσμένος. Κατέβασε το παντελόνι του και ανέβηκε από πάνω μου».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0