Football Talk

Ο Παναθηναϊκός λειτουργεί μεθοδικά, αλλά δεν… παίζει μόνος του στο μεταγραφικό παζάρι! (video)

Ο Παναθηναϊκός λειτουργεί μεθοδικά, αλλά δεν… παίζει μόνος του στο μεταγραφικό παζάρι! (video)

Ο Παναθηναϊκός λειτουργεί επαγγελματικά και ένα μεγάλο μερίδιο πιστώνεται στον προπονητή της ομάδα Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στον οποίο προκάλεσε «πονοκέφαλο» ο Γιώργος Δώνης με μια όχι και τόσο αποδεκτή κίνηση του!  

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Η νέα σεζόν είναι προ των πυλών. Ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη συνάντηση την Δευτέρα (20/6) στο Κορωπί κάνοντας μόνο τα απαραίτητα τεστ κορονοϊού, ενώ το ίδιο βράδυ η ομάδα βρέθηκε σύσσωμη στο «Green Park» για την παρουσίαση της νέας εμφάνισης, όπως και την ανακοίνωση του νέου βασικού χορηγού, την Stoiximan. Την Κυριακή (26/6) η ομάδα αναχωρεί για το Πήλιο για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ενώ στις 5 Ιουλίου θα μεταβούν στην Αυστρία για το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας!

Οι μεταγραφικές κινήσεις ξεκίνησαν από νωρίς για την ανοικοδόμηση του νέου ρόστερ, αρχής γενομένης την προσθήκη του Γιούρι Λοντίγκιν, με τον οποίο ο Παναθηναϊκός ενίσχυσε την θέση «1» και έβαλε μεγάλο ανταγωνισμό στον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ενώ παράλληλα ουσιαστικά επισφράγισε την αποχώρηση του Σωκράτη Διούδη. Στη συνέχεια, η κομβική ανανέωση του Χουάνκαρ, ανακούφισε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ η προσθήκη του Γκάνεα έβαλε και σε ακόμα μια θέση τον ανταγωνισμό. Με την ανανέωση και του Σάντσες, όλα έδειχναν πως ο Σέρβος τεχνικός έχει «κλειδώσει» την άμυνα.

Η παρατυπία του Δώνη με το Βέλεθ, η σχέση του με τον Ιβάν και οι αμφίβολοι «Βίγια»-«Γκάτσι»

Μια αναπάντεχη κρούση από τον πρώην τεχνικό του τριφυλλιού, Γιώργο Δώνη, για τον κεντρικό αμυντικό Φραν Βέλεθ ήρθε να ταράξει τα νερά. Το ρεπορτάζ μετέφερε πως ο Έλληνας τεχνικός ήρθε σε απευθείας επαφή με την πλευρά του Ισπανού στόπερ, παραβλέποντας κάθε κανόνα δεοντολογίας! Ο Δώνης είχε συχνά-πυκνά επικοινωνία με τον Γιοβάνοβιτς και αυτή η κίνηση δεν φέρει καν ίχνη σεβασμού, πόσο μάλλον από έναν άνθρωπο σαν τον Γιώργο Δώνη, όπου είχε κερδίσει απόλυτα τον σεβασμό από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αφού στις δύσκολες μέρες της ομάδας ήταν εκεί και «πολέμησε» με όλες του τις δυνάμεις ενάντια σε κάθε αντιξοότητα!

Πίσω στο θέμα των μεταγραφών όμως, ο προπονητής της ομάδας απέδειξε και την περσινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, πως δεν τον βιάζει κάτι και δε θέλει να κάνει επιπόλαιες κινήσεις «καπελώνοντας» το σύλλογο. Κινείτε μεθοδικά και στοχευμένα. Πήρε στην θέση του αριστερού μπακ, έναν ποδοσφαιριστή όπου αγωνίστηκε στον Άρη (ομάδα Big-5) ως βασικός και έρχεται στο τριφύλλι για να αναπληρώσει και να δώσει μερικές ανάσες στον Χουάνκαρ. Έχει μέλλον η μεταγραφική περίοδος όμως και δεν έχουν ξεκαθαριστεί οι περιπτώσεις με το κέντρο, δηλαδή Βιγιαφάνιες και Γκατσίνοβιτς!

Ναι, αλλά δεν… παίζει μόνος του

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κινείται επαγγελματικά, αλλά καταλαβαίνουμε πως δεν είναι μόνος του στο παιχνίδι. Μέχρι πρότινος ο Ολυμπιακός κινούταν αθόρυβα και τακτοποιούσε τα του οίκου του, αλλά όταν αποφάσισε να κινηθεί και στα μεταγραφικά αποδεικνύει το βεληνεκές που έχει αποκτήσει σαν κλαμπ. Η προσθήκες των Βρσάλικο, Πίπα και Ζίνκερναγκελ δεν σηκώνουν αμφιβολία.

Από την άλλη μεριά, του ΠΑΟΚ, οι συμφωνίες με τους Ράφα Σοάρες. Κοαγιάτα, Κοτάρσκι και του Ντάντας δείχνει πως κινείται και πάλι σε ρυθμούς πρωταθλητισμού.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0