Football Talk

Ατρόμητος: Προηγήθηκε για 3ο σερί ματς, για πρώτη φορά μετά τα… προπέρσινα Play-out!

Ατρόμητος: Προηγήθηκε για 3ο σερί ματς, για πρώτη φορά μετά τα… προπέρσινα Play-out!

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στον Βόλο και ξεκίνησε την αναμέτρηση με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις, πράγμα που κάνει για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι! Και αν αυτό φαίνεται απλό, η αλήθεια είναι πως η τελευταία φορά που έκαναν κάτι τέτοιο οι Περιστεριώτες, ήταν τον Μάιο του 2020

Μπορεί η φετινή σεζόν να μην ξεκίνησε ιδανικά για τον Ατρόμητο, μιας και οι Περιστεριώτες άργησαν να βρουν τον ρυθμό τους και δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στα Play-off, όμως ο Κρις Κόλμαν άλλαξε την ψυχολογία του συνόλου και την εικόνα της ομάδας.

Ο Ατρόμητος έγινε πιο επιθετικός και πλέον, με το προβάδισμα που πήρε χάρη στο γκολ του Ευθύμη Κουλούρη στον Βόλο, σκοράρει πριν από τον αντίπαλό του για 3η φορά σε συνεχόμενα παιχνίδια!

Και αν αυτό φαίνεται απλό, οι παίκτες των Περιστεριωτών δεδομένα γνωρίζουν πως δεν ήταν, καθώς αυτό δεν είχε πραγματοποιηθεί από τον Ατρόμητο από τα Play-out του 2020!

Πρακτικά λοιπόν, η ομάδα του Κρις Κόλμαν δεν είχε μπει μπροστά στο σκορ σε τρία συνεχόμενα ματς από τον προπέρσινο Μάιο, την στιγμή που έχουν μεσολαβήσει πάνω από 700 ημέρες, με το στατιστικό αυτό να αναφέρεται στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά και στα Play-out και τα Play-off!

Συνεπώς, το γκολ του Κουλούρη, σίγουρα ανεβάζει την αυτοπεποίθηση της ομάδας και πιστοποιεί πως με τον Κρις Κόλμαν στο «τιμόνι» της, δεν είναι τυχαίο που μετρά πέντε συνεχόμενα ματς δίχως ήττα, ούσα αήττητη στην διαδικασία των Play-out!

Όσον αφορά την συγκομιδή βαθμών, στα Play-out του 2020 και την φετινή, στα τρία ματς που προηγήθηκε ο Ατρόμητος, τότε είχε συγκεντρώσει δύο πόντους περισσότερους και είχε βρει δίχτυα δύο φορές παραπάνω, με την ανασταλτική του λειτουργία πάντως να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των Play-out 2020:

Ατρόμητος – Λάρισα 3-0

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-2

Βόλος – Ατρόμητος 2-3

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των φετινών Play out:

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-3

Ατρόμητος – ΟΦΗ 1-1

Βόλος – Ατρόμητος 1-1


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0