Football Talk

Ολυμπιακός: Τα ερωτηματικά του Μαρτίνς για τη Λεωφόρο

Ολυμπιακός: Τα ερωτηματικά του Μαρτίνς για τη Λεωφόρο
Την Τρίτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά το διήμερο ρεπό και αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το σε ποιους θα μπορεί να υπολογίζει ο Πέδρο Μαρτίνς για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Το φιλικό με την Σαχτάρ αποτελεί παρελθόν, ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε δύο μέρες ρεπό στους παίκτες του και από την Τρίτη άπαντες στο ερυθρόλευκο «στρατόπεδο» θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι. Την Κυριακή στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος επικρατώντας για πρώτη φορά φέτος του «αιωνίου» αντιπάλου. 

Σε ότι αφορά το πλάνο του Πορτογάλου τεχνικού πολλά θα εξαρτηθούν από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται οι Γκάρι Ροντρίγκες, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση λόγω της σκωληκοειδίτιδας πριν από 10 μέρες και παρά το γεγονός πως η αποθεραπεία του πηγαίνει εξαιρετικά, αυτή την ώρα κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολος. Ο Ροντρίγκες θα περάσει από τεστ αλλά το πιθανότερο είναι να επανεμφανιστεί την Μεγάλη Πέμπτη στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Σε ότι αφορά τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο διεθνής μέσος αποχώρησε με πρόβλημα κατά την διάρκεια του φιλικού με την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Οι πρώτες εκτιμήσεις ήταν καθησυχαστικές, αλλά και η δική του κατάσταση θα επανεκτιμηθεί με την επιστροφή στις προπονήσεις. 

Τέλος, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση τις προηγούμενες μέρες, αλλά όλα δείχνουν πως θα είναι πανέτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα του την Κυριακή. Πάντως, αυτή τη στιγμή φαίνεται πως προορίζεται για βασικός ο Τικίνιο καθώς ο Μαρτίνς θεωρεί πως ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις του αγώνα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0