Football Talk

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-3: Άνετος στο +9 από την ζώνη του υποβιβασμού, με «υπογραφή» Κουλούρη! (video)

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-3: Άνετος στο +9 από την ζώνη του υποβιβασμού, με «υπογραφή» Κουλούρη! (video)

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 3-2 (09/04) του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και πήρε ένα σπουδαίο «διπλό», με τον αρχισκόρερ του φέτος, Ευθύμη Κουλούρη, να κρίνει την αναμέτρηση!

Ο κίνδυνος του υποβιβασμού απομακρύνεται για τα καλά για τον Ατρόμητο. Το σύνολο του Κρις Κόλμαν νίκησε με σκορ 3-2 (09/04) τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και εκτοξεύθηκε στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

«Χρυσός» σκόρερ, ποιος άλλος; Μα φυσικά ο Ευθύμης Κουλούρης, που με το δεύτερο του γκολ στα φετινά play-outs της Super League, χάρισε ένα σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του.


1ο ημίχρονο

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Ατρόμητο, αφού στα 47 δευτερόλεπτα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Έρλινγκμαρκ, μετά από εξαιρετική ενέργεια του Κουλούρη!


Με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαπεντάλεπτου, τα «ηνία» στον έλεγχο του αγώνα άλλαξαν χέρια. Ο Παναιτωλικός άρχισε να γίνεται πιο επικίνδυνος και εν τέλει, είδε τους κόπους του να αποφέρουν καρπούς στο 22’. Ο Ντουάρτε εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ντίας που βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 1-1.


Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν και πάλι έξι λεπτά αφότου ισοφαρίστηκαν. Ο Μουνίθ βρήκε τον ελεύθερο χώρο εκτός περιοχής και με φοβερό σουτ, άφησε «άγαλμα» τον Ανέστη, γράφοντας το 2-1.


Η χαρά, ωστόσο, δεν κράτησε για πολύ! Οι Αγρινιώτες με τον ίδιο τρόπο, αλλά και τον ίδιο σκόρερ, έφεραν ξανά την αναμέτρηση στα ίσια στο 36’. Το 2-2 ήταν γεγονός και με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.


2ο ημίχρονο

Στην εκκίνηση του δευτέρου μέρους, ο ρυθμός της αναμέτρησης δεν έπεσε. Ο Ατρόμητος απείλησε πρώτος με τον Στρούγγη, που βρέθηκε σε πολύ πλεονεκτική θέση μετά την πρώτη κεφαλιά του Μαυρομάτη, αλλά αστόχησε από πολύ πλεονεκτική θέση.

Εν τέλει ό,τι δεν κατάφερε ο στόπερ του Ατρομήτου, το έπραξε ο αρχισκόρερ της ομάδας. Ο Ευθύμης Κουλούρης έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού και με εντυπωσιακό τελείωμα έφερε για τρίτη φορά και… φαρμακερή την ομάδα του σε θέση οδηγού, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ της αναμέτρησης.


O MVP

Ο Ευθύμης Κουλούρης, που με μία κίνηση κλασικού σέντερ φορ, έκρινε την αναμέτρηση. Εκτός από «χρυσός» σκόρερ του νικητήριου γκολ, είναι και αυτός που δημιουργεί το πρώτο.

Η φάση του αγώνα

Το γκολ, δείγμα της ποιότητας του Ευθύμη Κουλούρη, που έκρινε την αναμέτρηση, σε ένα σημείο όπου ο Ατρόμητος δεν είχε τα «ηνία» της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Λούι, Βργκοτς, Αντούνες (82' Μόρσεϊ), Κορνέλιους, Φλόρες, Μάρτενσον (73' Βαρόνε), Νταγκό (73' Μπαρμπόσα), Ντουάρτε (82' Καρέλης), Ντίας (73' Μεντόσα), Βέργος

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Στρούγγης, Μαυρομάτης, Καστεγιάνο, Σάλομον (80' Ντένιτς), Έρλινγκμαρκ, Χαρίση, Μουνίθ (76' Καρτάλης), Κλωναρίδης (90+1' Νταβιότης), Κουλούρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0