Football Talk

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Ισοπαλία που μοιάζει με… ήττα για τους Θεσσαλονικείς!

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Ισοπαλία που μοιάζει με… ήττα για τους Θεσσαλονικείς!
Ο Άρης δεν κατάφερε να νικήσει τον ΠΑΣ σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους γηπεδούχους, που αναζητούν την πρώτη τους νίκη στα play off (0-0).

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να επικρατήσουν επί του σκληροτράχηλου ΠΑΣ Γιάννινα που για μία ακόμα φορά έβαλε δύσκολα στον Άρη.

1Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η πρώτη φάση της αναμέτρησης ήρθε από τον Άρη στο 10ο λεπτό με το φάουλ του Χουάν Ιτούρμπε να καταλήγει πολύ άουτ από την εστία του Γιούρι Λοντίγκιν. οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγαλύτερη στιγμή για να σκοράρουν στο πρώτο μέρος στο 32’, αφού ο Μαρκ Σνάιντερ από ευνοϊκό σημείο έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.  

Ενώ οι Θεσσαλονικείς ένα λεπτό λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου φώναξαν για πέναλτι πάνω στον Σαλέμ Εμπακατά ύστερα από μαρκάρισμα του Μίκαελ Γκαρντάφσκι, όμως ο Παπαπέτρου και το VAR δεν «συγκινήθηκαν».

2Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο μέρος οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν με ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο, λόγω των τριών αλλαγών (Μαντσίνι, Γκαρσία, Ντουκουρέ) που έκανε ο Μπούργος και απείλησαν αρχικά με τον Κρίστιαν Γκανέα που πέτυχε το δοκάρι του Ρώσου τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Μάλιστα στο 61’ και στο 64’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τους Φαμπιάνο και Μαντσίνι αντίστοιχα. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η ομάδα της Θεσσαλονίκης πίεσε ασφυκτικά για το γκολ της νίκης με τον νεοεισελθέντα Μαντσίνι να πρωταγωνιστεί σε κάθε φάση, χωρίς όμως να βρίσκει τελικά το «χρυσό» γκολ.

MVP

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ, Γιούρι Λοντίγκιν ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του αγώνα, κρατώντας ανέπαφη την εστία της ομάδας με τέσσερις πολύ σημαντικές επεμβάσεις.

Φάση του αγώνα

Η πιο συγκινητική στιγμή του αγώνα ήταν στο 19ο λεπτό όταν οι οπαδοί του Άρη χειροκρότησαν και φώναζαν συνθήματα για το όνομα του αδικοχαμένου 19άχρονου, Άλκη Καμπανού.

Οι ενδεκάδες:

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Μπεναλουάν (56’ Μπερτόγλιο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Εμπακατά, Γκανέα, Σάσα (46’ Ντουκουρέ), Ματίγια, Εντιαγέ (46’ Μαντσίνι), Ιτούρμπε (46’ Γκαρσία) , Καμαρά

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Ποζνάσκι, Σνάιντερ (83’ Σνάιντερ), Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάφσκι, Ντομίνγκεθ (73’ Ντομίνγκεθ), Περέα

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0