Football Talk

Ολυμπιακός: Με Μασούρα και Σισέ κόντρα στην ΑΕΚ!

Ολυμπιακός: Με Μασούρα και Σισέ κόντρα στην ΑΕΚ!

Με τον Γιώργο Μασούρα να επιστρέφει μετά από περίπου δύο εβδομάδες στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ. Πανέτοιμος και ο Σισέ. Τα πλάνα του Μαρτίνς για την ενδεκάδα.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Πέδρο Μαρτίνς από την προπόνηση της Παρασκευής καθώς είδε για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό τον Γιώργο Μασούρα να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Ο διεθνής εξτρέμ ταλαιπωρήθηκε από τον covid το προηγούμενο διάστημα, έχασε αρκετές προπονήσεις, αλλά πλέον είναι στο χέρι του Πορτογάλου προπονητή το αν και πόσο θα τον χρησιμοποιήσει την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ

Άλλη μία απόφαση που καλείται να πάρει ο προπονητής έχει να κάνει με τον Σισέ. Ο Σενεγαλέζος στόπερ, μετά τον τραυματισμό του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε δύο πολύ απαιτητικά παιχνίδια με την Εθνική του ομάδα κόντρα στην Αίγυπτο και την Παρασκευή επέστρεψε στις προπονήσεις. Ο Σισέ εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί την Κυριακή, αλλά η διαχείριση του είναι θέμα του Μαρτίνς ο οποίος θα πάρει και την τελική απόφαση. 

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί κόντρα στην «Ένωση»  με σχηματισμό 4-2-3-1, με τον  Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια και τους Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλο να είναι σίγουροι στην άμυνα και μια θέση να παίζεται ανάμεσα σε Σισέ και Μανωλά. Δίπλα στον Εμβιλά στη μεσαία γραμμή προβάδισμα έχει ο Μπουχαλάκης αντί του Μαντί Καμαρά, ενώ μπροστά τους η τριάδα θα απαρτίζεται από τους Ζοάο Καρβάλιο, Αγκιμπού Καμαρά και Γκάρι Ροντρίγκες. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Τέλος, όπως είχαμε αναφέρει από χθες, είναι εξαιρετικά πιθανό να βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή της πρώτης ομάδας ο Κώστας Φορτούνης και δεν αποκλείεται ανάλογα με την εξέλιξη του ματς να πάρει και χρόνο συμμετοχής. 

www.bnsports.gr

 

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0