Football Talk

Άρης – Παναθηναϊκός 0-0: Δεν ήθελαν να χάσουν και δεν μπόρεσαν να… κερδίσουν!

Άρης – Παναθηναϊκός 0-0: Δεν ήθελαν να χάσουν και δεν μπόρεσαν να… κερδίσουν!

Ένα ματς με λίγες καλές στιγμές και πολύ σκοπιμότητα, έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό (0-0), με τις δύο ομάδες να μένουν στο απόλυτο «μηδέν» και να συνεχίζουν… χέρι-χέρι, την διεκδίκηση της 4ης θέσης!

Προσπάθησαν, πάλεψαν αλλά όταν αντιλήφθηκαν πως το 0-0 είναι πιθανό, επέλεξαν να συμβιβαστούν και να μην χάσουν. Άρης και Παναθηναϊκός δεν σκόραραν στο Κλεάνθης Βικελίδης και η «λευκή» ισοπαλία διατηρεί αναλλοίωτο το +2 της ομάδας του Μπούργος στα play-offs!

1Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Καλύτερα ξεκίνησε το ντέρμπι ο Άρης, αλλά παρόλο που κατάφερε να έχει την υπεροχή, δεν βρήκε ουσιαστική προσπάθεια μέχρι και την συμπλήρωση των πρώτων 20 λεπτών, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει μέτρα στο ματς και να κατορθώνει να απειλήσει πρώτος.

Στο 24ο λεπτό, ο Παλάσιος έφυγε στην κόντρα αλλά δεν είχε δύναμη να νικήσει τον Κουέστα που μπλόκαρε εύκολα, ενώ δύο λεπτά μετά, ήταν η σειρά του Πούγγουρα να τεστάρει τα αντανακλαστικά του γκολκίπερ του Άρη με κεφαλιά, αλλά εκείνος απομάκρυνε με δυσκολία.

Από εκεί και μετά, ο Άρης προσπάθησε να πάρει και πάλι τα ηνία του ματς, αλλά το 0-0 του πρώτου μέρους έμοιαζε αναπόφευκτο!

2Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο ρυθμός της αναμέτρησης έγινε καλύτερος και αμφότεροι αναζητούσαν το πολυπόθητο γκολ, το οποίο πιθανώς θα έδινε σε κάποιον από τους δύο και το τρίποντο που τόσο ήθελαν.

Αυτή την φορά, οι γηπεδούχοι μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε ευκαιρία, με τον Εντιαγέ να απειλεί με το κεφάλι, αλλά τον Μπρινιόλι, που επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα να αντιδρά εξαιρετικά.

Σε διαφορετική περίπτωση άλλωστε, ο ποδοσφαιριστής του Άρη δεν θα έδινε συγχαρητήρια στον Ιταλό τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού… Η φάση του 48ου λεπτού δημιούργησε προσδοκίες και οι «πράσινοι» απάντησαν 18 λεπτά αργότερα, με τον Σάντσες να αστοχεί από πλεονεκτική θέση, ύστερα από προσπάθεια του Κάρλιτος!

Ο χρόνος κυλούσε, η «λευκή» ισοπαλία έμοιαζε αδύνατο να διαφοροποιηθεί, με άμεση συνέπεια ο Άρης να μείνει στο +2 στην τέταρτη θέση, αλλά και τους δύο να παραμένουν δίχως νίκη στα play-offs!

Το τοπίο δεν… ξεκαθάρισε και το ενδιαφέρον καλά κρατεί, ενόψει της κατάληψης της 4ης θέσης!

Ο MVP:

Οι γκολκίπερ, αλλά αν πρέπει να διαλέξουμε κάποιον, αυτός είναι ο Μπρινιόλι! Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα και κράτησε το πρώτο clean sheet του Παναθηναϊκού στην διαδικασία των play-offs!

Η Φάση του αγώνα:

Η απίθανη επέμβαση του Μπρινιόλι στην προσπάθεια του Εντιαγέ, με την έναρξη του δευτέρου μέρους! Οι δυο τους έδωσαν έπειτα τα χέρια και το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Λούκας Σάσα, Ματίγια, Γκάμα, Ιτούρμπε, Ντιαγέ, Καμαρά.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Σάρλια, Κώτσιρας, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Σάντσεθ, Αϊτόρ Καρλίτος, Παλάσιος

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0