Football Talk

Τορίνο – Ίντερ 1-1: Ο Σάντσες την γλίτωσε από τα... χειρότερα, αλλά όχι και από το +4 της Μίλαν! (video)

Τορίνο – Ίντερ 1-1: Ο Σάντσες την γλίτωσε από τα... χειρότερα, αλλά όχι και από το +4 της Μίλαν! (video)
Η Ίντερ γλίτωσε την ήττα κόντρα στην Τορίνο, με τον Σάντσες να γράφει το τελικό 1-1 (13/03), με τη διαφορά από την πρωτοπόρο στη Serie A, Μίλαν, ωστόσο, να παραμένει στους τέσσερις βαθμούς! 
Σχετικά Άρθρα

Το «ξέσπασμα» της Ίντερ κόντρα στη Σαλερνιτάνα (04/03, 5-0) αποδείχθηκε... πυροτέχνημα! Οι «νερατζούρι» ήρθαν ισόπαλοι με την Τορίνο με σκορ 1-1 (13/03), αφήνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της «γκρανάτα», στην προσπάθεια που κάνουν για το Σκουντέτο. 

Ο Αλέξις Σάντσες, ως «από μηχανής Θεός», γλίτωσε την ομάδα του από τα... χειρότερα στις καθυστερήσεις, χαρίζοντας έστω τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, που την κράτησε στο -4 από τη Μίλαν, η οποία έχει παίξει, ωστόσο, ένα ματς περισσότερο.


Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 12ο λεπτό, στην πρώτη τους ευκαιρία στην αναμέτρηση, ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ. Ένα ολέθριο λάθος της άμυνας της Ίντερ, έφερε τον Μπρέμερ σε θέση βολής, που με ωραίο τελείωμα έγραψε το 1-0 για την Τορίνο με το… καλημέρα!

Η Ίντερ έμοιαζε «χαμένη» στον αγωνιστικό χώρο και δεν κατάφερε να βγάλει άμεση αντίδραση στο προβάδισμα της Τορίνο, αφού οι γηπεδούχοι φρόντισαν να «κλείσουν» καλά τους διαδρόμους και να διαφυλάξουν το υπερπολύτιμο 1-0, έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε. Οι «νερατζούρι» έμοιαζαν μπλοκαρισμένοι επιθετικά, την ώρα που η Τορίνο έκλεινε σωστά τους χώρους και διασφάλιζε το υπέρ της 1-0. 

Εν τέλει, δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα της λήξης, το σύνολο του Σιμόνε Ιντζάγκι κατάφερε να «σώσει» έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, χάρις το γκολ του Αλέξις Σάντσες. Ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός έγραψε το τελικό 1-1 (13/03) από κοντά και γλίτωσε την ομάδα του από τα χειρότερα, αλλά όχι από το... +4 της Μίλαν, έστω και αν η συμπολίτισσα, έχει παίξει ένα ματς περισσότερο.


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Τόρινο: Μπερίσα, Ντζιντζί (51' Ίτζο), Μπρέμερ, Μποντζιόρνο (76' Ροντρίγκες), Σίνγκο (76' Ανσάλντι), Λούκιτς (82' Ρίτσι), Μαντραγκόρα, Βοϊβόντα, Πομπέγκα, Μπρέκαλο, Μπελότι (82' Σανάμπρια)

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ρανόκια, Μπαστόνι (46' Ντιμάρκο), Νταρμιάν, Βετσίνο (68' Βιδάλ), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (76' Κορέα), Πέρισιτς (46' Γκόσενς), Τζέκο, Μαρτίνες (67' Σάντσες)

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0