Football Talk

Μίλαν - Έμπολι 1-0: Ένα και να... καίει από τον Καλούλου - Οι «ροσονέρι» στο +5 από την Ίντερ! (video)

Μίλαν - Έμπολι 1-0: Ένα και να... καίει από τον Καλούλου - Οι «ροσονέρι» στο +5 από την Ίντερ! (video)
Η Μίλαν επικράτησε με 1-0 της Έμπολι (12/03) και ξέφυγε στο +5 από τη δεύτερη στη Serie A, Ίντερ, που έχει, ωστόσο, δύο ματς λιγότερα! Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Καλούλου που πέτυχε το πρώτο του γκολ στη φετινή σεζόν και έκρινε την αναμέτρηση!
Εφόσον βρέθηκε μόνη, πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της Serie A, ποιος την... πιάνει! Η Μίλαν με το... φτωχό, αλλά πολύ σημαντικό, 1-0 επί της Έμπολι, ξέφυγε στο +5 από τη διώκτριά της, Ίντερ, που έχει παίξει δύο παιχνίδια λιγότερα και έριξε την... αυλαία των αναμετρήσεων του Σαββάτου (12/03), για την 29η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Οι «ροσονέρι» πέτυχαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, έμειναν για έβδομο σερί ματς αήττητοι, έχοντας ως σκόρερ τον «ασυνήθη ύποπτο», Πιερ Καλούλου, ο οποίος βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα την τρέχουσα σεζόν!


Η Μίλαν ξεκίνησε με ορμή την αναμέτρηση, αφού μόλις στο 9ο λεπτό, είχε την πρώτη της καλή ευκαιρία. Ο Φλορέντσι έγινε αποδέκτης της μπάλας εκτός περιοχής, σούταρε, αλλά είδε τον αντίπαλο γκολκίπερ να παρεμβαίνει εγκαίρως και να απομακρύνει. Ωστόσο, δεν κατάφερε να αντιδράσει αναλόγως δέκα λεπτά αργότερα!

Ο Ολίβιέ Ζιρού εκτέλεσε το φάουλ από καλή θέση, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και στρώθηκε στον Καλούλου, που με ένα εξαιρετικό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους «ροσονέρι», γράφοντας το 1-0 με το πρώτο του φετινό γκολ!

Από εκείνο το χρονικό κι έπειτα, η Μίλαν «έριξε» τους ρυθμούς της και δεν απείλησε, με εξαίρεση την ευκαιρία του Ζιρού, δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, που βρήκε τον Βικάριο σε ετοιμότητα.

Η εικόνα της αναμέτρησης στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε. Η Μίλαν διαχειρίστηκε σωστά το υπέρ της προβάδισμα, έκλεισε τους διαδρόμους και φρόντισε να μην κινδύνευσει, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι δεν έμοιαζαν ικανοί να γίνουν επικίνδυνοι.

Στο τέλος της αναμέτρησης, ο φωτεινός πίνακας του Σαν Σίρο έδειξε το 1-0 ως τελικό σκορ, επιβεβαιώνοντας την απόσταση πέντε βαθμών των «ροσονέρι» από την Ίντερ που έχει βέβαια, δύο ματς λιγότερα.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια, Τομόρι, Καλούλου, Φλορέντσι, Μπενασέρ (88' Κρούνιτς), Τονάλι, Μεσίας (72' Σαλεμάκερς), Κεσιέ (72' Ντίας), Λεάο (83' Ρέμπιτς), Ζιρού (83' Ιμπραΐμοβιτς)

Έμπολι (Αουρέλιο Αντρεατσόλι): Βικάριο, Φιαμότσι (63΄ Στογιάνοβιτς), Ρομανιόλι, Λουπέρτο, Κακάτσε (63' Παρίσι), Ζουρκόφσκι, Ασιλάνι, Μπαντινέλι (71' Μπενάσι), Χέντερσον (63' Κουτρόνε), Μπαϊράμι (71' Ντι Φραντσέσκο), Πιναμόντι

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0