Football Talk

AEΚ: Σενάριο για τον Τζακ Γουίλσιρ!

AEΚ: Σενάριο για τον Τζακ Γουίλσιρ!

Αγγλικό δημοσίευμα συνδέει την ΑΕΚ με τον Άγγλο μέσο Τζακ Γουίλσιρ, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι!

Σενάρια από την Αγγλία «παντρεύουν» την ΑΕΚ με τον Τζακ Γουίλσιρ! Συγκεκριμένα δημοσίευμα του site football.london τονίζει πως η ΑΕΚ παρακολουθεί τον 30χρονο χαφ, ο οποίος είναι από το καλοκαίρι χωρίς ομάδα και πίσω του έχει πολλούς τραυματισμούς.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα γράφει:

«Ο Τζακ Γουίλσιρ ενδιαφέρει ομάδες από την Ελλάδα και την Championship. Ο πρώην μέσος της Αρσεναλ, με την οποία είχε 198 συμμετοχές, είναι χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι όταν έμεινε ελεύθερος από την Μπόρνμουθ και το τελευταίο διάστημα προπονείται με την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα.

Ο 30χρονος μέσος παρακολουθείται από την ιταλική Μόντσα και την ελληνική ΑΕΚ καθώς και από ομάδες της αγγλικής Championship. Βέβαια, αύριο αναμένεται να αναχωρήσει με την Αρσεναλ για ένα τουρνουά στο Ντουμπάι αλλά ενδέχεται να αποχωρήσει αν βρει ομάδα μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες».

Πραγματικά θα πρόκειται για τεράστια έκπληξη αν η ΑΕΚ κάνει τέτοια κίνηση, καθώς ο Γουίλσιρ εδώ και μήνες δυστυχώς για τον ίδιο έχει πέσει πολλά αγωνιστικά επίπεδα. Η ΑΕΚ χρειάζεται έτοιμο παίκτη για τον άξονα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0