Basket Talk

«Ζορίστηκε», αλλά προκρίθηκε στα ημιτελικά της ACB η Ρεάλ και... ετοιμάζεται για Ολυμπιακό!

«Ζορίστηκε», αλλά προκρίθηκε στα ημιτελικά της ACB η Ρεάλ και... ετοιμάζεται για Ολυμπιακό!
Η μαχητική Γκραν Κανάρια δυσκόλεψε τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο η «βασίλισσα» νίκησε με 73-71 εκτός έδρας και προκρίθηκε στα ημιτελικά των Play Offs της ACB.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δυσκολεύτηκε στη Γκραν Κανάρια, όμως κατόρθωσε να νικήσει με 73-71 την τοπική ομάδα και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά της ACB.

Σε ένα παιχνίδι που ήταν... ντέρμπι μέχρι το φινάλε, η «βασίλισσα» πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, όμως διαχειρίστηκε σωστά τα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τη προσεχή αντίπαλο των «ερυθρόλευκων» στο Final Four της EuroLeague, ήταν ο Έντι Ταβάρες με 13 πόντους (8 ριμπάουντ), ακολούθησε ο Ντζάναν Μούσα, που πέτυχε 12 πόντους, την ώρα που οι Σέρχιο Γιουλ και Φακούντο Καμπάτσο σημείωσαν από 11 και 10 πόντους αντίστοιχα.

Από την άλλη, για τους γηπεδούχους, εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Τζον Σούρνα (19 πόντοι) και Νίκολας Μπρουσίνο (14 πόντοι).  

Πλέον, η ομάδα του Τσους Ματέο επικεντρώνεται στη μεγάλη «μάχη» με τον Ολυμπιακό, στον δεύτερο ημιτελικό της EuroLeague.

Τα δεκάλεπτα: 18-25, 33-43, 58-60, 71-73. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0