Football Talk

Βόλος – ΠΑΟΚ 0-4: Άνετο πέρασμα από τη Μαγνησία για τον «δικέφαλο»! (video)

Βόλος – ΠΑΟΚ 0-4: Άνετο πέρασμα από τη Μαγνησία για τον «δικέφαλο»! (video)

Ο ΠΑΟΚ άλωσε το Πανθεσσαλικό, φιλοδωρώντας τον Βόλο με 4 γκολ και έδωσε περεταίρω συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα του. Το μυαλό της ομάδας του Λουτσέσκου πλέον στρέφεται σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό! 

Ο Βόλος υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ για την 19η αγωνιστική της Super League στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι Θεσσαλοί προερχόντουσαν από την νίκη επί του Απόλλωνα, ενώ ο Σωτήρης Νίνης δεν ήταν και πάλι στην αποστολή, καθώς ταλαιπωρούταν από τραυματισμό!

Από την άλλη μεριά ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήθελε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί των 5 αγωνιστικών!



1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το πρώτο σουτ στο παιχνίδι ήρθε από τον ΠΑΟΚ στο 1’ με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να πλασάρει στην κίνηση, αλλά ο Κλέιμαν μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα.

Ο ρυθμός του αγώνα έγινε γρήγορα ταχύτατος με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα δραστήριες.

Στο 7’ ο Κούρτιτς πάτησε περιοχή με τη μπάλα και θέλησε να γεμίσει αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Βόλου και κατέληξε άουτ, χωρίς να απειληθεί καθόλου η εστία των Θεσσαλών!

Παρά τις λιγοστές φάσεις στην αρχή του παιχνιδιού οι ομάδες έβγαζαν ενέργεια και ένταση στο γήπεδο, με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν την κατοχή της μπάλας χτίζοντας την επίθεση με κάτω την μπάλα από την άμυνα. Αντίθετα η ομάδα του Βόλου, έψαχνε ευκαιρίες για να βγει ευνοημένη από κάποια κόντρα και να βρει τον Φαν Βέερτ.

Στο 16’ ο Κούρτιτς επιχείρησε ένα συρτό σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει απογοητευτικά άουτ!

Στο 21’ ο Πάολο Φερνάντες ανέτρεψε το Μιτρίτσα αντικανονικά και έδωσαν το δικαίωμα στους Θεσσαλονικείς να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Ο Κούρτιτς ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Κλέιμαν και έκανε το 1-0!

Στο 24’ ο ΠΑΟΚ βγήκε στην αντεπίθεση και ο Ζίβκοβιτς έψαξε μια έξυπνη μπαλιά προς τον Άκπομ, ο οποίος δεν κατάφερε να πιάσει την κατάλληλη κεφαλιά!

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζίβκοβιτς, στο 29’, ο Κούρτιτς έπιασε μια κεφαλιά η οποία κατέληξε στον Ίνγκασον, με τον στόπερ του ΠΑΟΚ να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα και να διπλασιάσει τα γκολ για τους φιλοξενούμενους.

Στο 44’ ο Βόλος είχε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει στο σκορ με τον Μπαρτόλο μετά από την πάσα του Όροζ να κάνει ένα δυνατό σουτ και ο Πασχαλάκης απομάκρυνε με τα πόδια!

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να έχει μεγάλη ευκαιρία, με τον Άκπομ να γυρίζει στον Μιτρίτσα, ο οποίος δεν πρόλαβε να παρέμβει και να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Όπως και στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι είχε υψηλό ρυθμό.

Στο 60’ ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλη ευκαιρία, με τον Ζίβκοβιτς να σεντράρει, αλλά ο Άκπομ έπιασε με το σουτ υπό καλές προϋποθέσεις, αλλά το τελείωμα δεν ήταν καλό και η μπάλα έφυγε άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Βόλος είχε και αυτό πολύ καλή ευκαιρία , αλλά ο τερματοφύλακας των Θεσσαλονικών είπε «όχι» στον Φαν Βέερτ.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το 3-0 στο 64’, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζίβκοβιτς και ο Σάστρε σκόραρε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του «δικέφαλου» στο ντεμπούτο του!

Το παιχνίδι ανέβασε και άλλο ρυθμό, αλλά το 3-0 υπέρ των φιλοξενούμενων φαινόταν πως δεν έχει επιστροφή.

Παρόλα αυτά ο Βόλος δεν… παραδόθηκε και στο 67’ είχε πολύ καλή ευκαιρία με τον Φεράρι να επιχειρεί ένα όμορφο σουτ, αλλά ο Πασχαλάκης είπε και πάλι «όχι», με τη βοήθεια του δοκαριού ο κίνδυνος απομακρύνθηκε.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μείωσαν ούτε αυτοί το ρυθμό τους, με τον Άκπομ να εκμεταλεύτεαι την όμορφη πάσα του Μιτρίτσα και έκανε το 4-0 από κοντά, στο 73’.

O MVP

Ο Κούρτιτς, βοήθησε πολύ τον ΠΑΟΚ να ανοίξει το σκορ, όπως επίσης έχει συνεισφορά και στο δεύτερο γκολ, μοιράζοντας την ασίστ στον Ίνγκασον.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

O Στο 44’ ο Βόλος είχε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει στο σκορ με τον Μπαρτόλο μετά από την πάσα του Όροζ να κάνει ένα δυνατό σουτ και ο Πασχαλάκης απομάκρυνε με τα πόδια!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκιουλέν, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες (84’ Ροσέρο), Ορόζ (77’ Σοάρες), Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ (87' Τερεζίου).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε (76’ Βιεϊρίνια), Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς (80’ Εσίτι), Α. Ζίβκοβιτς (76’ Ζαμπά), Μιτρίτσα, Μπίσεσβαρ, Άκπομ (80’ Τσόλακ).

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0