Football Talk

Μπράιτον – Τσέλσι 1-1: Έκοψαν βαθμούς και πάλι οι «γλάροι» στους Λονδρέζους! (video)

Μπράιτον – Τσέλσι 1-1: Έκοψαν βαθμούς και πάλι οι «γλάροι» στους Λονδρέζους! (video)

Όπως και στην πρώτη συνάντησή τους στο Στάμφορντ Μπριτζ, έτσι και τώρα, Μπράιτον και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες με το ίδιο σκορ (1-1), με τους «γλάρους» να μην ηττώνται από το σύνολο του Τόμας Τούχελ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, χάνοντας και σημαντικές ευκαιρίες για να κερδίσουν!

Ήταν δεδομένο πως από το Άμεξ η Τσέλσι δεν θα περάσει εύκολα, ακόμη και αν η Μπράιτον δεν την έχει κερδίσει ποτέ σε επίπεδο Premier League! Ωστόσο, ουδείς περίμενε πως οι «γλάροι» θα είναι αυτοί που θα επιτίθενται και εν γένει αυτοί που απειλούν περισσότερο καθ’ όλη την διάρκεια του ενενηντάλεπτου, έχοντας το δικαίωμα μάλιστα στο τέλος να αισθάνονται αδικημένοι (1-1)!

Ο Λάμπτεϊ ήταν εξαιρετικός, ο Μοτέρ και ο Γουέλμπεκ ταλαιπώρησαν ιδιαίτερα τον Τιάγκο Σίλβα και τον Ρίντιγκερ και εν τέλει η Τσέλσι μπόρεσε απλώς να μην ηττηθεί από την πολύ επικίνδυνη αντίπαλό της.

Το βασικότερο πρόβλημα της ωστόσο ήταν το γεγονός πως… προηγήθηκε. Πήρε το προβάδισμα με τον  Ο Ζίγιεχ πήρε την μπάλα στο 27ο λεπτό, ύστερα από αργή ανάπτυξη της ομάδας του και βλέποντας πως κανείς δεν έκανε κίνηση για να τον τροφοδοτήσει, αποφάσισε να δοκιμάσει το πόδι του, εκθέτοντας επί της ουσίας για πρώτη φορά την άμυνα των γηπεδούχων.

Ο Σάντσεθ δεν εκτίμησε σωστά την πορεία της μπάλας, δεν κάλυψε όπως έπρεπε την αριστερή του γωνία και το 1-0 για τους φιλοξενούμενους ήταν γεγονός.


Η Μπράιτον πίεσε πολύ, έψαξε το γκολ της ισοφάρισης αλλά ο Κέπα αποδείχθηκε σταθερός, όντας νικητής και στην μεγάλη ευκαιρία του ΜακΆλιστερ στο 60ο λεπτό. Εν συνεχεία όμως, ο Ισπανός γκολκίπερ δεν κατόρθωσε να ανταπεξέλθει στην κεφαλιά – «βολίδα» του Γουέμπστερ, από το κόρνερ που παραχώρησε ο ίδιος.


Το γκολ αυτό αφύπνισε την Τσέλσι, αλλά η Μπράιτον έμοιαζε σίγουρη πως δεν θα χάσει. Ο Τροσάρντ κράτησε μπάλα, το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι τέλους και οι «γλάροι» στέρησαν δύο βαθμούς από τους «μπλε» για δεύτερη φορά στην σεζόν

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπράιτον: Σάντσες, Φέλτμαν, Γουέμπστερ, Μπερν, Λάμπτεϊ (76' Μαρς), Κουκουρέγια, Γκρος (62' Τροσάρντ), Αλζάτε, Μοντέρ, ΜακΆλιστερ, Γουέλμπεκ (62' Μοπέ)

Τσέλσι: Κέπα, Αθπλικουέτα, Σίλβα, Ρίντιγκερ, Οντόι, Καντέ, Ζορζίνιο (80' Κόβασιτς), Καντέ, Αλόνσο, Ζίγιεχ (81' Ζίγιεχ), Μάουντ, Λουκάκου (80' Χάβερτς)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0