Football Talk

Στουτγκάρδη - Μπάγερν Μονάχου 0-5: Την «σκόρπισε» στους πέντε... ανέμους! (video)

Στουτγκάρδη - Μπάγερν Μονάχου 0-5: Την «σκόρπισε» στους πέντε... ανέμους!  (video)
Η Μπάγερν Μονάχου πέρασε σαν άνεμος από την έδρα της Στουτγκάρδης, της οποίας επικράτησε με 5-0 (14/12), με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Γκνάμπρι και Λεβαντόφσκι, αφού ο πρώτος πέτυχε χατ-τρικ, ενώ ο δεύτερος σκόραρε δις μέσα σε τρία λεπτά. 
Απλά, κυνικά και απέριττα, η Μπάγερν Μονάχου «ισοπέδωσε» τη Στουτγκάρδη μέσα στην έδρα της, νικώντας την με 5-0 (14/12). Δύσκολο βράδυ για τον Ντίνο Μαυροπάνο, που αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι και είδε την ομάδα του να μαζεύει πέντε φορές την μπάλα από τα δίχτυα και τους Γκνάμπρι-Λεβαντόφσκι να κάνουν... πάρτι, αφού ο πρώτος σημείωσε χατ-τρικ, ενώ ο δεύτερος βρήκε δύο γκολ μέσα σε τρία -μόλις- λεπτά!

Η αναμέτρηση ξεκίνησε νωχελικά και για τις δύο ομάδες, αφού χρειάστηκε να κυλήσουν 25 λεπτά για να σημειωθεί η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία, που ήταν και η μοναδική ουσιαστικά, που έκαναν οι γηπεδούχοι στο ματς! Ο Μαρμούς έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, σούταρε, αλλά έστειλε την μπάλα αρκετά μέτρα πάνω από τα δοκάρια του Νόιερ
 
Ό,τι δεν κατάφερε η Στουτγκάρδη, το έπραξε η Μπάγερν Μονάχου στο 40' και μετέτρεψε μία ενδιαφέρουσα, πριν την έναρξη, αναμέτρηση, σε υγιή περίπατο. Ο Σανέ έβγαλε μία εξαιρετική μπαλιά στον Γκνάμπρι και αυτός με υπέροχο τελείωμα έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία, γράφοντας το 1-0, ως σκορ του πρώτου ημιχρόνου. 
 
Στο δεύτερο οι «μηχανές» των Βαυαρών δεν... έσβησαν. Μόλις στο 53' ο Γκνάμπρι, μετά από υπέροχη ομαδική προσπάθεια, διπλασίασε τόσο τα τέρματά του, όσο και το προβάδισμα της ομάδας του. Έπειτα, ήταν η σειρά του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να πάρει την σκυτάλη του σκοραρίσματος. Ο Πολωνός φορ έγραψε το 3-0 στο 69ο λεπτό, τσιμπώντας την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα της Στουτγκάρδης, ενώ τρία λεπτά αργότερα, πέτυχε και δεύτερο γκολ, αφού πήρε μία ωραία πάσα και κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα. 
 
Το «κερασάκι» στην τούρτα μπήκε από τον Γκνάμπρι στο 74', που ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της Mia San Mia, η οποία βρίσκεται μόνη, πρώτη στη βαθμολογία της Bundesliga, ούσα στο +9 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, με ένα ματς να εκκρεμεί, ωστόσο, για τους Βεστφαλούς.
 
Στουτγκάρδη: Μίλερ, Μαυροπάνος, Αντόν, Κεμπφ, Καραζόρ, Κουλιμπαλί (63' Κατόμπα), Έντο, Μανγκαλά (75' Φαγκίρ), Ίτο, Φόρστερ (63' Φούχριχ), Μαρμούς (84' Τιμπίντι)
 
Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ, Σούλε, Λούκας, Ντέιβις (78' Ρίτσαρντς), Μουσιάλα, Ρόκα (75' Νιάνζου), Κομάν (27' Σανέ), Μίλερ (78' Κουισάνς), Γκνάμπρι (75' Τίλμαν), Λεβαντόφσκι
 
Φάνης Τσοκανάς

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0