Football Talk

Βόλος - Παναιτωλικός 1-2: Διπλό «χρυσάφι» για τους Αγρινιώτες, με... υπογραφή Καρέλη! (video)

Βόλος - Παναιτωλικός 1-2: Διπλό «χρυσάφι» για τους Αγρινιώτες, με... υπογραφή Καρέλη! (video)
Ο Παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον Βόλο, επικρατώντας με 2-1 (04/12) στο Πανθεσσαλικό! Πανέμορφα και τα τρία γκολ της αναμέτρησης, με την κεφαλιά «ψαράκι» του Νίκου Καρέλη να ξεχωρίζει, αφού ήταν αυτή που έκρινε το ματς!
Νίκης ψυχολογίας και τεράστιας βαθμολογικής σημασίας για τον Παναιτωλικό απέναντι στον Βόλο!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Καρέλη, που χάρισε με το γκολ του στο 33' τη νίκη στην ομάδα του, οι Αγρινιώτες έφυγαν από το Πανθεσσαλικό με ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία. Ο Μόρσεϊ στο 3' και ο Ρεγκατέν στο 8' πέτυχαν τα πρώτα δύο τέρματα, που αμφότερα ήταν πολύ εντυπωσιακά!


1ο ημίχρονο

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων. Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Τζόναθαν Μόρσεϊ έκανε μία υπέροχη ατομική ενέργεια και με φοβερό σουτ νίκησε τον Κλέιμαν δίνοντας προβάδισμα με το... καλημέρα στον Παναιτωλικό

Η απάντηση του Βόλου υπήρξε άμεση και εξίσου εντυπωσιακή! Ο Ρεγκατέν εκτέλεσε ένα φάουλ περίπου από τα 23 μέτρα, ο Μελισσάς δεν μπόρεσε να απομακρύνει και έγραψε το 1-1 μόλις πέντε λεπτά μετά το γκολ των φιλοξενούμενων. 

Το σύνολο του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ λίγο έλειψε να πετύχει την ανατροπή στο 22', αλλά η κεφαλιά του Ροσέρο μετά τη σέντρα ακριβείας του Μπερτόλιο, κατέληξε στα χέρια του γκολκίπερ των Αγρινιωτών που μπλόκαρε σταθερά.
 
Ό,τι δεν κατάφερε ο Βόλος το έπραξε ο Παναιτωλικός έντεκα λεπτά αργότερα! Ο Χουχούμης έκανε την κούρσα από τα αριστερά, έβγαλε μία γλυκιά σέντρα στην καρδιά της περιοχής και ο Νίκος Καρέλης με κεφαλιά «ψαράκι» έγραψε το 2-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
 

2ο ημίχρονο

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε δραματικά. Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να δημιουργήσει μία μεγάλη ευκαιρία, με μόνη αξιοσημείωτη προσπάθεια να είναι αυτή του Μπαρτόλο στο 54ο λεπτό, που έγυγε έξω από την εστία του Μελίσσα.

Από τη μεριά του ο Παναιτωλικός είχε δώσει προτεραιότητα στη διαφύλαξη του υπέρ του 2-1, αλλά απείλησε με τον Αντούνιες στο 65' που είδε τον Κλέιμαν να αποκρούει ενστικτωδώς την προσπάθειά του. 

Οι χώροι παρέμεναν καλά κλεισμένοι για τον Βόλο και αντί να δημιουργεί επιθετικές προϋποθέσεις, βρέθηκε για ακόμα μία φορά κοντά στο να δεχθεί και τρίτο γκολ. Ο Μόρσεϊ έκανε ακόμα μία εκπληκτική ατομική προσπάθεια, πάτησε περιοχή, αλλά η πάσα του που θα μοίρασε μισό γκολ, ανακόπηκε τελευταία στιγμή.

Ο Παναιτωλικός συνέχισε να αμύνεται άψογα, έκλεισε όλους τους διαδρόμους, κρατώντας το 2-1 ως σκορ της αναμέτρησης μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και εξασφάλισε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.
 

MVP

Αναμφισβήτητα ο Νίκος Καρέλης, που με την υπέροχη κεφαλιά «ψαράκι» χάρισε μία μεγάλη νίκη στην ομάδα του και αναδείχθηκε σε «χρυσό» σκόρερ του Παναιτωλικού
 

Η φάση του αγώνα

Η κεφαλιά του Ροσέρο στο 22ο λεπτό, που θα μπορούσε να φέρει τα ηνία της αναμέτρησης στα «χέρια» του Βόλου και να της δώσει εντελώς διαφορετική τροπή.
 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Αποστολάκης, Αντούνες, Κορνέλιους, Χουχούμης, Τσιγγάρας, Φλόρες, Μπαρμπόσα (64' Ντουάρτε), Μόρσεϊ, Μεντόσα (75' Λούι), Καρέλης (85' Βέργος)

Βόλος (Γκιγέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Ρομέρο, Ρίνερ (50' Βοϊτκόφσκι), Γκρίλο, Φεράρι, Ρεγκατέν, Σοάρες (77' Νίνης), Μπαρτόλο, Ορόζ (78' Τσοκάνης), Ροσέρο (66' Τερεζίου), Φαν Βέερτ

 
Φάνης Τσοκανάς

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0