Football Talk

Ίντερ – Νάπολι 3-2: Τα όμορφα ιταλικά αήττητα, σε ένα… Σαββατοκύριακο τελειώνουν! (video)

Ίντερ – Νάπολι 3-2: Τα όμορφα ιταλικά αήττητα, σε ένα… Σαββατοκύριακο τελειώνουν! (video)

Η Ίντερ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χακάν Τσαλχάνογλου επικράτησε με 3-2 της Νάπολι στο Τζουζέπε Μεάτσα, δίνοντας «τέλος» στο αήττητο και των «παρτενοπέι» λίγες ώρες μετά από αυτό της Μίλαν!

Ήττα για τη Μίλαν από τη Φιορεντίνα (20/11, 4-3), ήττα και για τη Νάπολι από την Ίντερ με 3-2 (21/11) και μετά το πέρας της 13ης αγωνιστικής της Serie A έχουμε και πάλι πρωτάθλημα στην Ιταλία!

Με μία μαγική εμφάνιση του Τσαλχάνογλου που σκόραρε (25’) και μοίρασε ασίστ για το γκολ του Πέρισιτς (44’), οι «νερατζούρι» επιβλήθηκαν των Ναπολιτάνων, που είχαν προηγηθεί με το φοβερό σουτ του Ζιελίνσκι στο 17ο λεπτό. Το κερασάκι στην «τούρτα» ήταν το γκολ του Μαρτίνες στο 61’, την ώρα που ο Μέρτενς απλώς διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης στο 78’!

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Νάπολι, αφού μόλις στο 17ο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί. Ο Πιότρ Ζιελίνσκι προωθήθηκε, πάτησε περιοχή και με έναν κεραυνό άνοιξε το σκορ για την ομάδα του!


Η απάντηση της Ίντερ ήταν άμεση! Επτά λεπτά αργότερα, ο Κουλιμπαλί υπέπεσε σε πέναλτι αφού βρήκε την μπάλα με το χέρι μετά το σουτ του Μπαρέλα. Ο Τσαλχάνογλου ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, ευστόχησε και έφερε το ματς στα ίσια στο 24ο λεπτό!


Οι «νερατζούρι» διατήρησαν τα ηνία του αγώνα και κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή προτού οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια! Ο Τσαλχάνογλου από εκτελεστής έγινε δημιουργός και από δικιά του εκτέλεση κόρνερ ήρθε η κεφαλιά του Πέρισιτς στο 44ο λεπτό που έγραψε το 2-1 για την Ίντερ, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.


Στο δεύτερο 45λεπτο οι «νερατζούρι» δεν έριξαν τους ρυθμούς τους. Πίεσαν, βρήκαν κενούς χώρους και στο 61’ κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα «ασφαλείας» με τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο Κορέα έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή, διέσχισε όλο το γήπεδο και την κατάλληλη στιγμή την μοίρασε στον Αργεντινό φορ που δεν λάθεψε και έγραψε το 3-1!


Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι προσπάθησε να διεκδικήσει ό,τι περισσότερο μπορούσε από το παιχνίδι και για αυτόν τον λόγο έριξε στο ματς τον Μέρτενς στο 75ο λεπτό. Τρία λεπτά μετά δικαιώθηκε, αφού ο Βέλγος μείωσε σε 3-2 με ένα υπέροχο σουτ εκτός περιοχής, χωρίς αυτό να φανεί αρκετό.

Εν τέλει, απλώς διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης και δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του, ώστε να παραμείνει αήττητη για 13ο παιχνίδι.


Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ρανόκια, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Μπαρέλα (75' Ντιμάρκο), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (62' Βιδάλ), Πέρισιτς (88' Σατριάνο), Μαρτίνες (75' Γκαλιαρντίνι), Κορέα (62' Τζέκο)

Νάπολι: Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Κουλιμπαλί, Ρουί, Ανγκισά, Ζιελίνσκι, Λοθάνο (75' Ελμάς), Ινσίνιε (75' Μέρτενς), Οσίμιεν (55' Πετάνια)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0