Football Talk

ΑΕΚ - Άρης: Το ποδόσφαιρο ξαναβρήκε την… κανονικότητα του στο ΟΑΚΑ, με ένα παζλ από κόντρες, αντεγκλήσεις, ανακοινώσεις και απειλές!

ΑΕΚ - Άρης: Το ποδόσφαιρο ξαναβρήκε την… κανονικότητα του στο ΟΑΚΑ, με ένα παζλ από κόντρες, αντεγκλήσεις, ανακοινώσεις και απειλές!

Ντέρμπι από τα παλιά στο ΟΑΚΑ! ΑΕΚ και Άρης πρόσφεραν πλούσιο θέαμα τόσο στον αγωνιστικό όσο και στον εξωαγωνιστικό χώρο με το «ντέρμπι» να συνεχίζεται…

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ και του Άρη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League δεν είχε μόνο αγωνιστικό ενδιαφέρον αλλά και πολύ εξωαγωνιστικό!

Οι πρώτες αντιδράσεις ήρθαν από την ΠΑΕ Άρης λίγο μετά τη λήξη του 1ου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα οι Θεσσαλονικείς εξέδωσαν ανακοίνωση κατά της διαιτησίας αναφερόμενοι τόσο στο πέναλτι που δόθηκε στην ΑΕΚ, από το οποίο ήρθε και το 2-0, όσο και στην κόκκινη κάρτα που δεν αντίκρυσε ο Λάζαρος Ρότα. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης έγινε αλλαγή από τον Αργύρη Γιαννίκη πριν τη λήξη του ημιχρόνου προκειμένου ο τεχνικός του «Δικεφάλου» να προστατέψει την ομάδα του.

Λίγα λεπτά μετά οι άνθρωποι του Άρη κατήγγειλαν επίθεση και «ντου» του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ να κάνει λόγω για φαντασιώσεις των φιλοξενούμενων!

Το σίριαλ όμως δεν σταμάτησε εκεί… Με τη λήξη της αναμέτρησης η ΠΑΕ Άρης με νέα ανακοίνωση κατηγόρησε τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης πως απείλησε τον Θόδωρο Καρυπίδη, στέλνοντας μήνυμα προς την ΑΕΚ ότι θα κινηθεί νομικά.

Από την μεριά της η Ένωση «αποδέχτηκε» την πρόσκληση  στα δικαστήρια και μένει να δούμε πως θα συνεχιστεί η εξωαγωνιστική «μάχη» στο πρώτο «κιτρινόμαυρο» ντέρμπι της φετινής σεζόν.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0