Football Talk

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 0-0: «Έκοψαν» το σερί των… πράσινων οι Κρητικοί και έγραψαν την έκτη ισοπαλία της σεζόν! (video)

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 0-0: «Έκοψαν» το σερί των… πράσινων οι Κρητικοί και έγραψαν την έκτη ισοπαλία της σεζόν! (video)

Παναθηναϊκός και ΟΦΗ βρέθηκαν αντιμέτωποι στο Απόστολος Νικολαΐδης για την 8η αγωνιστική της Super League και οι Κρητικοί «έκοψαν» το νικηφόρο σερί των γηπεδούχων, καταγράφοντας ταυτόχρονa την 6η φετινή του ισοπαλία για το πρωτάθλημα.

Σχετικά Άρθρα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε το απόγευμα της Κυριακής (31/10), στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, τον ΟΦΗ, ο οποίος ταξίδεψε στην Αθήνα «λειψός» για τις υποχρεώσεις της 8ης αγωνιστικής της Super League! Οι Κρητικοί στερήθηκαν την παρουσία των Πασαλίδη, Ουές, Στάικου, Τσιλιανίδη και Ντε Γκούσμαν.

Το πρώτο ημίχρονο είχε περισσότερες φάσεις αλλά το δεύτερο περισσότερη ενέργεια. Ο ΟΦΗ έφτασε πρώτος κοντά στο να ανοίξει το σκορ με τον Γκαγιέχος, ενώ ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Πέρεθ, με τον Βούρο να βρίσκεται ως «από μηχανής θεός» πάνω στη γραμμή και απομάκρυνε! Οι «πράσινοι» στο δεύτερο μέρος έβγαλαν ενέργεια, αλλά η δημιουργική δυσλειτουργία… κόλλησε το σερί των νικηφόρων εντός έδρας αγώνων!

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η πρώτη φάση του αγώνα ήρθε στο 9ο λεπτό με τον Καρλίτος να πατάει περιοχή και να σεντράρει χωρίς αποδέκτη και ο Πέρεθ επιχείρησε ένα σουτ εκτός περιοχής το οποίο δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία των Κρητικών.

Ένα λάθος του Αλεξανδρόπουλου, στο 12’, έφερε τον Παναθηναικό σε αμυντική αναταραχή με τον Γκαγιέχος να σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή, αλλά το δοκάρι έσωσε τους γηπεδούχους!

Ο Βιτάλ έχοντας χώρο, στο 24ο λεπτό, πάτησε την περιοχή του ΟΦΗ, αλλά επιχείρησε ένα απογοητευτικό σουτ!

Στο 29ο λεπτό ο ΟΦΗ, με το Λάζαρο Λάμπρου, σημείωσε την δεύτερη τελική με τον Έλληνα επιθετικό να εκτελεί απευθείας φάουλ, το οποίο πέρασε λίγο εκτός της εστίας του Μπρινιόλι.

Μια τελική για τον Παναθηναικό ήρθε στο 35’ με τον Ιωαννίδη να κάνει μια αδύναμη κεφαλιά και ο Επασί μπλόκαρε εύκολα!

Η καλύτερη φάση για το «τριφύλλι» ήρθε τρία λεπτά αργότερα, με τον Επασί να βρίσκεται εκτός εστίας λόγω μιας απόκρουσης και ο Πέρεθ εκτέλεσε ένα μονοκόμματο σουτ, αλλά ο Βούρος βρισκόταν στη γραμμή για να απομακρύνει για να κρατήσει ανέπαφη την εστία των Κρητικών.



2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Μετά την ανάπαυλα οι «πράσινοι» μπήκαν πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο με επιθετική διάθεση, αντιμετωπίζοντας όμως πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι!

Η πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε για τους Ηρακλειώτες, με τον Μπαλογιάννη να εκτελεί έξω από την περιοχή ένα δυνατό σουτ με το αριστερό, αλλά ο Μπρινιόλι απομάκρυνε με τις γροθιές!

Στο 73ο λεπτό ο Καρλίτος απείλησε με μια κεφαλιά την εστία του Επασί, μετά από την όμορφη σέντρα του Χουάνκαρ, αλλά ο Γάλλος γκολκίπερ μπλόκαρε με ασφάλεια για τους φιλοξενούμενους.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε στο 90+4 να βάλει την μπάλα στο πλεκτό με τον Καρλίτος, αλλά ο βοηθός υπέδειξε παράβαση οφσάιντ η οποία επιβεβαιώθηκε από τον VAR

 

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το σουτ του Πέρεθ στο πρώτο ημίχρονο ήταν μια πολλά υποσχόμενη φάση, με άδειο τέρμα, αλλά ο Βούρος ήταν εκεί για να πει «όχι» στον μέσο του Παναθηναϊκού!

MVP

Ο Πραξιτέλης Βούρος ήταν ο άνθρωπος ο οποίος έσωσε τον ΟΦΗ από βέβαιο γκολ και προστάτεψε την κενή εστία του Επασί!

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβανοβιτς): Μπρινόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σάρλια, Κώτσιρας, Αλεξανδρόπουλος (Μαουρίσιο 60’), Πέρεθ, Χατζηγιοβάνης (Μπουζούκης 80’), Βιτάλ (Παλάσιος 80’), Ιωαννίδης (Βιγιαφάνιες 63’), Καρλίτος 

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Λάμπρου (Γιαννούλης 80’), Νέιρα (Καμάου 22’), Βούρος, Διαμαντής, Γκαγιέχος, Ντουρμισάι (Καστάνιος 72’), Τοράλ, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0