Football Talk

Γκουτσίδης: «Αν συνεχίσουμε έτσι δεν φοβόμαστε τίποτα» (video)

Γκουτσίδης: «Αν συνεχίσουμε έτσι δεν φοβόμαστε τίποτα» (video)

Για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Ατρομήτου απέναντι στον Παναθηναϊκό μίλησε ο βοηθός του Γιώργου Παράσχου, Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Σχετικά Άρθρα

Αντιμέτωπος με την ήττα με 1-0 και τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό ήρθε ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες αν και προσπάθησαν αρκετά, δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα και έφυγαν εν τέλει από το γήπεδο με άδεια χέρια.

Ο βοηθός του Γιώργου Παράσχου, Παναγιώτης Γκουτσίδης, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV τόνισε πως η ομάδα έπαιξε με ιδανικό τρόπο, όπως και πως αν συνεχίσει έτσι τότε δεν θα έχει να φοβηθεί τίποτα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πραγματικά ήταν πρώτος στόχος η πρόκριση, κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός θα ήταν ό,τι καλύτερο. Κρατάμε την προσπάθεια των παικτών. Σήμερα έπαιξαν όπως ονειρευόμαστε όλοι τον Ατρόμητο. Αν συνεχίσουμε έτσι, με την ίδια λογική δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. 

Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία και τα αποτελέσματα. Με ένα γκολ ή με ένα αποτέλεσμα αλλάζει όλη η ψυχολογία. Αν συνεχίσουμε έτσι θα έρθουν τα γκολ και οι νίκες. 

Παίζαμε με τον Παναθηναϊκό, που έχει καλούς παίκτες και μπορεί να εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0