Football Talk

Champions League, 8ος όμιλος: Έλυσε τα χέρια της Γιουβέντους ο Κουλουσέφσκι – Νίκη με… απώλειες για την Τσέλσι! (video)

Champions League, 8ος όμιλος: Έλυσε τα χέρια της Γιουβέντους ο Κουλουσέφσκι – Νίκη με… απώλειες για την Τσέλσι! (video)

Από τη δύσκολη θέση έβγαλε ο Κουλουσέφσκι τη Γιουβέντους απέναντι στη Ζενίτ, με τον 21χρονο να σκοράρει στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του με 1-0 – Ένα εύκολο βράδυ είχε η Τσέλσι κόντρα στη Μάλμε με τους «μπλε» να επικρατούν με 4-0 και να βλέπουν, ωστόσο, τους Λουκάκου και Βέρνερ να αποχωρούν με τραυματισμούς.

Τουλάχιστον επιβλητική ήταν η εμφάνιση της Τσέλσι απέναντι στη Μάλμε, με τους «μπλε» να επικρατούν 4-0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Champions League. Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε ο Κρίστενσεν Στο 9ο μόλις λεπτό, με τον Τιάγκο Σίλβα να βγάζει τη σέντρα από τα δεξιά και τον προωθημένο Δανό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση.

Στη συνέχεια ο Ζορζίνιο είχε την ευκαιρία να σκοράρει από την άσπρη βούλα και… δεν την άφησε να πάει χαμένη! Στο 21ο λεπτό ο Ιταλός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0 και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήριο με ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, συνεχίστηκε και το πάρτι για τους Άγγλους στο «Στάνφορντ Μπριτζ»! Αυτή τη φορά ήταν σειρά του Χάβερτς να «πληγώσει» τους Δανούς ο οποίος βγήκε σε τετ α τετ με τον αντίπαλο κίπερ, έπειτα από ωραία πάσα του Χάντσον Οντόι, και με ψυχραιμία έκανε το 3-0.

Ο Ζορζίνιο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 57ο λεπτό, ευστοχώντας για δεύτερη φορά από το σημείο του πέναλτι και διαμορφώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα του θριάμβου της ομάδας του.

Μοναδικές απώλειες για τους Λονδρέζους ήταν εκείνες των Λουκάκου και Βέρνερ οι οποίοι αποχώρησαν με τραυματισμούς κατά τη διάρκεια του ματς, κάτι που πιθανόν θα κοστίσει αρκετά την ομάδα.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Γιουβέντους δυσκολεύτηκε αρκετά, αλλά εν τέλει απέσπασε το τρίποντο από τη Ζενίτ επικρατώντας 1-0 στην Αγία Πετρούπολη.

Σε ένα παιχνίδι όπου οι τελικές ευκαιρίες ήταν αρκετές αλλά οι περισσότερες από αυτές δεν ήταν αξιόλογες, τη λύση έδωσε ο Κουλουσέφσκι. Ο 21χρονος έγινε δέκτης μιας καλής σέντρας μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στο 86ο λεπτό.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Τσέλσι – Μάλμε 4-0 (9’ Κρίστενσεν, 21’, 57’ Ζορζίνιο, 48’ Χάβερτς)

Ζενίτ – Γιουβέντους (86’ Κουλουσέφσκι)

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου:

1. Γιουβέντους 3 9 (5:0)

2. Τσέλσι 3 6 (5:1)

3. Ζενίτ 3 3 (4:2)

4. Μάλμε 3 0 (0:11)

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής (02/11):

Μάλμε – Τσέλσι (19:45)

Γιουβέντους – Ζενίτ (22:00)

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0