Football Talk

Μελισσανίδης για Γιαννίκη: «Είναι προπονητής της ΑΕΚ με ορίζοντα τριετίας»

Μελισσανίδης για Γιαννίκη: «Είναι προπονητής της ΑΕΚ με ορίζοντα τριετίας»
Τα ξεκάθαρα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον Αργύρη Γιαννίκη στα Σπάτα και τι βλέπει στο πρόσωπο του νέου προπονητή της ΑΕΚ.
Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα και παρουσίασε στους παίκτες το νέο προπονητή, Αργύρη Γιαννίκη. Συνηθίζει να το κάνει αυτό ο Μελισσανίδης με τους νέους προπονητές. Στο πρόσωπο όμως και τις δυνατότητες του Γιαννίκη βλέπει κάτι σημαντικό…

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από την ατάκα του «Τίγρη» σήμερα στα Σπάτα πως «ο Αργύρης Γιαννίκης είναι προπονητής της ΑΕΚ με ορίζοντα τριετίας».

Μπορεί ο 41χρονος τεχνικός να υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022 με προοπτική ανανέωσης για άλλα δυο χρόνια, όμως είναι ξεκάθαρο, απ’ αυτή την ατάκα του Μελισσανίδη, πως τον πιστεύει πολύ και θέλει αυτός ο προπονητής να στεριώσει στα Σπάτα και την ΑΕΚ, αφήνοντας έργο.


Θυμίζουμε, πως ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ γνωρίζει καιρό τον Γιαννίκη. Εχει παρακολουθήσει χρόνια τώρα τη δουλειά του, έχει «ψαχτεί» γι’ αυτόν και έχει συζητήσει μαζί του για τα πάντα. Η απόφαση που πήρε να τον φέρει στην ΑΕΚ δεν ήταν της… στιγμής. Τον είχε καιρό στο στόχαστρο και τον πιστεύει πάρα πολύ. 

Επιπλέον, ο Μελισσανίδης, ο οποίος είχε και τετ α τετ με τον Γιαννίκη πριν την προπόνηση τόνισε στους ποδοσφαιριστές πως «θέλω να ξέρετε ότι σας πιστεύω. Πιστέψτε κι εσείς στους εαυτούς σας. Θέλω μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ όλους και θα τα πάμε καλά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0